Zuidelijk Poortgebouw

In het Zuidelijk Poortgebouw komen koopappartementen met een grote diversiteit aan afmetingen. Er komen appartementen van circa 50 m2 tot circa 170 m2 GBO. Het gebouw ligt aan de ingang in het noordelijke deel van het landgoed behorend tot Fase 1. Het is een statig gebouw met woningen die ruim en licht zijn en een prachtig uitzicht hebben over het omliggende landschap, de weelderige binnentuin en het water van Landgoed Wickevoort. Parkeren gebeurt uit het zicht, in het gebouw op de begane grond, waar zich ook de extra berging van elk appartement bevindt.

De appartementen worden zeer energiezuinig uitgevoerd. Het gebouw heeft zonnepanelen op het dak en uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie. De vloerverwarming met warmtepomp in de appartementen zorgen in de winter voor behaaglijk warm en in de zomer voor heerlijke koelte.

De verwachting is dat het Zuidelijk Poortgebouw in het eerste kwartaal van 2022 in verkoop gaat.

Situering

Voor de situering van het Zuidelijk Poortgebouw, zie de interactieve woonveldenkaart.

Belangstelling

Heb je interesse in een van de appartementen van dit markante herkenningspunt van Wickevoort, schrijf je dan alvast hier in als belangstellende. Je wordt dan als eerste op de hoogte gesteld over de pre-sale en de start verkoop.