15 april 2021
Geplaatst door TeamWickevoort

Recent is de hoerabrief aan alle kopers van de woningen in Hagen, fase 1, verstuurd en kunnen AM en BAM Wonen gaan starten met de realisatie van de 36 woningen in dit woonveld op Landgoed Wickevoort. De bouw van deze duurzame woningen begint volgens planning in juli 2020.

Start Verkoop Orangerie, fase 1

Er wordt zeer hard gewerkt om dit uitnodigende en unieke appartementencomplex, met zijn bijzondere privé en gezamenlijke buitenruimtes, voor de verkoop gereed te maken. Echter een aantal essentiële contractuele zaken vragen, mede door COVID-19, meer tijd en aandacht dan was voorzien. De huidige verwachting is dat de verkoop van de Orangerie appartementen in het vierde kwartaal van 2020 zal starten.

Water, Boomgaard, Zuidelijk Poortgebouw en vrije kavels, fase 1

De voorbereiding en de verdere uitwerking van de bungalows in Boomgaard en de watervilla’s in Water verloopt voorspoedig. In deze woonvelden komen rijwoningen, half vrijstaande woningen, vrijstaande woningen en een duurzaam klein complex met acht appartementen van ca. 42 m2. De prognose voor de start verkoop van de eerste woningen in deze woonvelden is; vierde kwartaal 2020/eerste kwartaal 2021.

Het Zuidelijk Poortgebouw is gelegen aan de oostelijke zijde van Landgoed Wickevoort, tegenover natuurgebied De groene Weelde. De grote gezamenlijke binnentuin van dit complex ligt aan de Wickevoortse waterplas. Er komen 32 appartementen van ca. 70 tot ca. 102 m2 en 2 penthouses van ca. 165 en ca. 170 m2. Alle appartementen hebben ook een mooie privé buitenruimte. De verwachting is dat deze appartementen het vierde kwartaal 2020/eerste kwartaal 2021 in verkoop gaan.

In fase 1 worden ook vier vrije kavels gerealiseerd. De huidige verwachting is dat de verkoop van deze kavels in het vierde kwartaal van 2020 plaats zal vinden. De kavels zijn ca. 450 m2 groot en liggen aan de rand van de Wickevoortse bosgordel. Het bijzondere van deze kavels is dat je zelf ontworpen woning straks tussen de volgroeide bomen van de bosgordel staat. Het ultieme Wickevoort gevoel!

Woningen fase 2 Landgoed Wickevoort

Niet alleen wordt er binnenkort gestart met de bouw van de eerste woningen van fase 1 en is de voorbereiding tot de start van de verkoop van de overige koopwoningen van fase 1 in volle gang, er wordt ook druk gewerkt om met de voorbereidingen van de woningen in de volgende fase te kunnen starten. Ook in deze fase komen weer zeer duurzame en op de omliggende, natuurlijke en reeds bestaande groene, omgeving afgestemde woningen. Uiteraard houden wij jou graag op de hoogte over de ontwikkeling van de woningen in deze fase.

COVID-19

Nu het coronavirus de wereld stevig in zijn greep houdt, vraag je je wellicht af wat dit betekent voor de voortgang van de woningen op Landgoed Wickevoort.

Het is goed om te weten dat AM alles op alles zet om alle werkzaamheden goed te kunnen blijven uitvoeren. De collega’s van AM die verantwoordelijk zijn voor ontwikkeling en verkoop van de projecten werken vanuit huis door en maken daarbij veel gebruik van telefoon, e-mail en Skype. Wij blijven via alle reguliere kanalen bereikbaar voor al je vragen.

Ook de bouwsector heeft noodzakelijke maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, overeenkomstig de richtlijnen van de overheid en van het RIVM. Dit betekent dat wordt gewerkt in kleinere ploegen en dat gelijktijdige aanwezigheid van groepen collega’s wordt vermeden. Desondanks gaat de realisatie van de projecten die worden uitgevoerd in opdracht van AM op vrijwel alle locaties door. Op sommige plekken kan er vanwege de bovengenoemde maatregelen wel sprake zijn van enige vertraging. Wij willen hierbij graag complimenten geven aan de mensen op de bouw die in deze bijzondere periode doorwerken.

Hetzelfde geldt voor onze partners in dit project, zoals onze makelaars, notaris en HOMESTUDIOS. Ook zij zetten alles op alles om hun werkzaamheden te blijven uitvoeren. Uiteraard steeds met in achtneming van de gegeven richtlijnen.

Informatie

Het infocentrum van Wickevoort is in verband met COVID-19, in ieder geval tot 1 juni 2020, gesloten. Heb je vragen, dan kan je per mail of telefonisch terecht bij onze makelaars of bij ondergetekende.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod