18 oktober 2021
Geplaatst door TeamWickevoort

Het is zover! De online verkoop van de 24 appartementen en de 2 penthouses in Orangerie op Landgoed Wickevoort is gestart! Vanaf nu kunt u zich tot 15 november 2021 inschrijven op een bouwnummer of meerdere bouwnummers van uw voorkeur.

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan via aanmelden op de project website Landgoed Wickevoort;

Stap 2: U ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in uw mail komt u in uw eigen Landgoed Wickevoort account;

Stap 3: Klik op 'Online inschrijven woonveld Orangerie';

Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

Een financiële toets, een verzoek om een motivatie, relatie tot SEIN en het invullen van de betrokkenheidsenquête zijn onderdeel van het inschrijfproces en de toewijzingscriteria.
De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk.

Deadline inschrijven

Op maandag 15 november 2021 om 14:00 uur eindigt de inschrijftermijn. Daarna vindt de toewijzing plaats. Als u een woning toegewezen krijgt, wordt u uiterlijk dinsdag 23 november 2021 gebeld door de makelaar voor het maken van een afspraak. Als u niet meteen een woning toegewezen krijgt, wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Hierover ontvangt u ook uiterlijk dinsdag 23 november 2021 bericht.

Verkoopdocumentatie

In de brochure bij Verkoopinformatie en op de website onder Documenten staat de verkoopdocumentatie die behoort bij Orangerie. De volgende documentatie van Orangerie staat onder andere online; verkooptekeningen, technische omschrijving, prijslijst en koperskeuze lijst en tekeningen, licht-adviesplan, brochure van de binnentuin en de Siematic keukenbrochure.

Heeft u vragen?

Dat kan in het infocentrum van Wickevoort. Het infocentrum is elke woensdag geopend van 13:00 uur tot 16:00 uur. Daarnaast is het infocentrum open op dinsdag 26 oktober, dinsdag 2 november en dinsdag 9 november van 09:00 uur tot 12:00 uur. U kunt op deze dagen zonder afspraak terecht voor al uw vragen over Orangerie en Landgoed Wickevoort. De makelaars van JRS en Mooijekind Vleut zijn dan aanwezig voor het beantwoorden van deze vragen.

Heeft u liever een persoonlijk gesprek of wilt u liever een afspraak maken. Dat kan uiteraard ook. Neem dan contact op met een van onze makelaars; JRS Makelaars (023) 53 19 540 of Mooijekind Vleut Makelaars (023) 30 33 484.

Zie de brochure of de website voor hoe u het infocentrum kunt bereiken.

Wij willen u heel veel succes en plezier wensen met het inschrijven.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod