16 mei 2022
Geplaatst door TeamWickevoort

Graag stellen we Evelyn Clay, de nieuwe communitymanager van Wickevoort, voor. 

Ik ben Evelyn Clay. Het gebied wat nu landgoed Wickevoort heet is mij zeker niet onbekend. Sinds mijn geboorte woon ik namelijk al in Haarlem. Mijn vader is opgegroeid in Vijfhuizen, dus aan de weekeinden op de boerderij van mijn oma op de Kromme Spieringweg bewaar ik goede herinneringen. Wij, als gezin, nu wonend in het centrum van Haarlem, hadden ook serieuze interesse voor het wonen op landgoed. Toen Wickevoort werd ontwikkeld had ik serieuze interesse om daar te gaan wonen. De locatie, de omgeving, de stadsboer en de community - alles sprak mij aan! Echter, mijn dochter van toen 14 jaar, een echte opgroeiende  stadse tiener dacht daar helaas anders over. Die rust, nee... dat was nog niets voor haar. Hoe leuk was het toen ik werd gevraagd om community manager van Wickevoort te worden en het werd nog leuker toen ik in de historie dook van de familie Wickevoort Crommelin en daar ontdekte dat de familie Clay en de familie Wickevoort een vriendschappelijke relatie hadden en samen draafpaarden fokten. Allemaal in het gebied waar nu deze prachtige wijk gebouwd wordt. 

 

Wat ga ik doen als communitymanager?  

Wickevoort is in mijn ogen één van de bijzondere gebiedsontwikkelingen van deze tijd in deze regio. Met vier hele passende en eigentijdse kernwaardes: kloppend ecosysteem - vakantiegevoel- buitenleven - collectief autonoom. Dit soort unieke ontwikkelingen hebben volgens mij de toekomst. Mede doordat ik al mijn hele leven in Haarlem woon, jaren de sales voor de lokale krant heb gedaan, een kroeg en een restaurant in Haarlem centrum heb gehad en erg sociaal ben heb ik in de loop der jaren een heel groot netwerk opgebouwd. Met dit netwerk, nieuwsgierigheid, creativiteit, ondernemerszin en mijn vermogen te verbinden hoop ik veel voor Wickevoort, de bewoners, de omwonenden en andere betrokkenen te kunnen gaan betekenen.  

Mijn hoofdtaak is het creëren en beheren van de community op Wickevoort. Ik zal blogs schrijven, de social media kanalen beheren en u op de hoogte houden via nieuwsbrieven. Daarnaast vind ik het leuk om na te denken over leuke activiteiten in de wijk.  

Heeft u, als bewoner of omwonende ideeën voor mij? Dan hoor ik dat graag. Ik ben bereikbaar via het emailadres op de website (info@landgoedwickevoort.nl en via de Wickevoort pagina op Facebook.  

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod