26 juli 2022
Geplaatst door TeamWickevoort

START BOUW WATER & BOOMGAARD

Binnenkort start de bouw van de woonvelden Water en Boomgaard.Natuurlijk worden ook deze woningen volgens het Wickevoort DNA gebouwd.

WIST JE DAT..

Alle huizen op Wickevoort worden zeer energiezuinig, mede dankzij uitstekende isolatie, vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. Over duurzaamheid gesproken: onlangs is de beheervereniging Landgoed Wickevoort opgericht met een eigen community, een parkbeheerder, elektrische deelauto’s, deelgereedschap en twee centrale punten waar je je postpakketten kunt ophalen of brengen voor retourzendingen. Verder zijn er talrijke andere voorzieningen op het landgoed, zoals Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, kleinschalige horeca, mooie wandel- en fietsroutes en een buurtwinkeltje. In dit winkeltje verkopen de Wickevoorter stadsboeren hun eigen, op het landgoed verbouwde, biologische producten.

INSCHRIJVING ZUIDERLIJK POORTGEBOUW GESLOTEN

Mede dankzij de twee meet & greets die AM in samenwerking met de verkopend makelaars hebben georganiseerd was er veel interesse voor de aankoop van een van de mooie appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw. De inschrijving is inmiddels gesloten en de toewijzing zal binnenkort plaatsvinden.

SLOOP RANK & ASBEST

De Rank, dat is de voormalige kerk op het SEIN terrein, wordt momenteel gesloopt.  Er is asbest aanwezig, dus een gespecialiseerd bedrijf, met werknemers in witte beschermende pakken zullen de komende tijd bezig zijn met het veilig verwijderen van het asbest.De bijzondere klokkentoren naast de Rank zal wel blijven staan.

VERKOOP VRIJE KAVELS

Eind augustus/ begin september zal de verkoop van de vrije kavels van start gaan. Via onze website kun je je inschrijven om op de hoogte te worden gehouden.

BOUW BRUGGEN

Vanwege leveringsproblemen ligt de bouw van de bruggen stil. De aannemer is op dit moment met vakantie. We verwachten dat eind augustus de bouw weer kan worden voortgezet. Zonder verdere tegenslagen verwachten we dat de bruggen dan eind oktober klaar zijn.

 

 

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod