30 september 2022
Geplaatst door TeamWickevoort

Tegenover Wickevoort, op de grens met Hoofddorp en Cruquius, ligt de Groene Weelde. Dit recreatiegebied met bossen, waterpartijen en brede waterlopen met natuuroevers sluit aan op het Haarlemmermeerse Bos en het grotere recreatiegebied Spaarnwoude. In de zomer is de prachtige omgeving van de Groene Weelde een populaire trekpleister voor wandelaars en hondenbezitters en vormt het gebied het decor voor verschillende evenementen en muziekfestivals. Het hele jaar door kun je hier heerlijk  met of zonder hond wandelen.

Aan de rand van de groene weelde bevind zich het pannenkoeken paviljoen, Eind oktober opent hier het nieuwe paviljoen wat momenteel gebouwd wordt. Behalve een spectaculair nieuw interieur kun je hier nog steeds de heerlijkste pannenkoeken (en veeeel meer) verwachten. Yvonne Joosten: de eigenaresse van het paviljoen legt uit dat met de bouw van het nieuwe paviljoen alle verbeterpunten van het oude paviljoen kunnen worden veranderd.. Zo is de akoestiek beter, is er een rustig gedeelte voor volwassen publiek en is er voor de kinderen een interactieve speelhoek en binnenkort een spectaculaire speeltuin. In de loop avn 2023 wordt er ook een geweldig spannend speelbos voor de wat oudere kinderen gerealiseerd. En hoe leuk dat ze hier de meubels van het tafelarsenaal (zie vorgie blog) zullen hebben staan.Verder komen de meeste meubels van Happy home, die op de woonboulevard gevestigd is en ook adviezen geeft over woninginrichting. Super als ondernemers uit de regio elkaar versterken! De (toekomstige) bewoners van landgoed Wickevoort kunnen zich geen betere buren wensen lijkt ons. Kom je ook snel een kijkje nemen? Neem je hond (honden tot 16.00) en kinderen lekker mee. www.pannenkoekenpaviljoen.nl

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod