6 december 2022
Geplaatst door TeamWickevoort

Rondom Wickevoort zijn er tal van plekken waar je al helemaal in de kerstsfeer kan komen. In tuincentrum Oosteinde en Intratuin is er deze maand een een mooie kerstshow.

Kerstfair EigenwijZ

Op het terrein van Sein is de winkel Eigenwijz, hier vind je tal aan leuke cadeautjes. Op woensdag 7 december van 15.00 tot 18.00 uur is hier een gezellige kerstmarkt.

Kerstmarkt Fort Vijfhuizen

Op 9 december is er een Kerstmarkt op ’t Fort. Dit is dé gelegenheid om het kerstseizoen feestelijk in te luiden. Er is een warme ongedwongen kerstsfeer: de vuurkorven branden en de glühwein pruttelt, er is live muziek en Christmas carols. Net als in voorgaande  jaren bieden ze een uitgebreide selectie stands: van ambachtelijke seizoens-producten, design, artisanaal handwerk, kunst, kerstcadeautjes, houtwerk, hoeden en tassen.Een greep uit het kerst-moois: de dames van Bubbels2Njoy nemen hun wijnen mee op me proeven, up-cycle je kerst met gerecyclede engeltjes, er zijn ateliers opengesteld - waaronder die van Anja en Frank, er komt een edelsmid en kinderen kunnen geschminkt worden.

Genoeg te doen dus en genoeg moois te vinden voor onder de boom! Aansluitend kunt u  vanaf 18:00  genieten van een heerlijk kerstdiner bij restaurant 't Fort Vijfhuizen. Reserveren gewenst.                                       

Kerstdiners

Wamnneer je met kerst uit eten wilt in de omgeving zijn er vele restaurants waar je terecht kunt. Bief & Burgers en het Pannenkoekenpaviljoen is a la carte open op kerstavond en 1e kerstdag.  2e kerstdag zijn ze gesloten. Deli 5 (afhaal gourmetschalen) en Hapjes aan huis heeft afhaaldiners,hapjes en lunch. Het Graanpakhuis heeft een kerstmenu 1e kerstdag diner en 2e kerstdag lunch, bij Papa's Beachhouse kun je terecht op kerstavond en 1e kerstdag voor diner en 2e kerstdag voor brunch,

't Fort vijfhuizen, theehuis Cruquius en de golfbaan en restaurant  zijn gesloten.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod