17 december 2022
Geplaatst door TeamWickevoort

Bij een nieuwbouwproject zijn diverse partijen betrokken. Denk aan de ontwikkelaar, gemeente, aannemers, stedenbouwkundige, architect, omwonenden..De komende periode willen wij u steeds laten kennismaken met een andere betrokkene van het nieuwbouwproject Wickevoort. Vandaag spraken wij met Ron Hart, directeur en eigenaar van CAH Infra.

Ron Hart is 55 jaar, echtgenoot en vader van twee dochters. Werkzaam als adviseur en ingenieur Civiele techniek.  

Wat zijn uw hobby’s of wat is uw passie naast het werk?

Het liefste ga ik golfen, niet urenlang zoeken naar de bal, maar een snel rondje door de baan lopen vind ik heerlijk. Daarnaast fiets ik graag op de racefiets en op de MTB. Maar eigenlijk vind ik mijn werk ook zo leuk dat ook dat een hobby lijkt.

Waarin onderscheid Wickevoort zich ten opzichte van jullie andere projecten?

Het grote verschil is dat we in de loop van tijd veel meer zijn gaan doen dan de oorspronkelijke opdracht. Die opdracht was alleen voor het bouwrijp maken (aanleg riolering en bouwwegen e.d.) maar al snel ben ik betrokken bij projectplanning, volgorde van uitvoering, meer omgevingsmanagement e.d. Ondertussen lopen we met twee personen voor AM, Roel als dagelijks toezichthouder voor een aantal uur per week en ik als hoofdopzichter en adviseur voor AM. Wat vooral opvalt is het enorme vertrouwen dat we krijgen van AM en de korte lijnen met Geer Karman. Er zijn maar weinig projecten die zo lekker lopen als het gaat om onderlinge afstemming.

Wat doet CAH infra precies?

CAH-infra is een advies- en ingenieursbureau voor de civiele techniek. We bestaan uit een enthousiast team met een brede expertise die klaarstaat om  te adviseren en te ondersteunen bij civieltechnische projecten. Vanuit de diverse achtergronden van onze teamleden is er een brede kennis opgebouwd.  

Onze kernwaarden zijn korte communicatielijnen, pragmatische aanpak, aandacht voor de omgeving en ondernemendheid.

Op welke gebieden voegt CAH infra waarde toe binnen het DNA van Wickevoort, bijvoorbeeld duurzaamheid?

Ik heb wel wat met duurzaamheid. Zo maak ik mij bijvoorbeeld sterk om alles zo met zo min mogelijk waste, geld of footprint te ontwikkelen. Dat kunnen de kosten zijn, maar we nemen ook vaak weloverdacht de juiste beslissingen en kiezen niet snel voor de makkelijkste weg. Ik probeer geld, tijd en ecologie te combineren. Een mooi voorbeeld daarvan is onze betrokkenheid van het ecologische protocol voor Wickevoort. Maar zeker zo belangrijk is het om de reststoffen en grondbalans zo klein mogelijk te houden. Daar maak ik me echt hard voor. We proberen echt alle cirkeltjes binnen AM te verbinden.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod