28 maart 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

Sinds kort is de verkoop van Tussen de Hagen gestart. Wij geven 5 redenen hier een huis te kopen.

In de volgende blog komt een avontuurlijke tip om de dubbele kosten bij aankoop van nieuwbouw op te vangen.

1. Op deze plek woon je uiteraard niet standaard. Hier komen namelijk namelijk schitterende landhuizen, herenhuizen en koetshuizen omslioten door groene hagen. Maar ook elders op komen er Wickevoort watervilla’s, bungalows; maar ook appartementen in bijzondere gebouwen zoals de Orangerie en het Zuidelijk Poortgebouw.

2. De huizen zijn duurzaam gebouwd. In deze tijd een enorme kostenbesparing en vriendelijk voor het milieu.

3. Na het werk thuiskomen en in de avond nog even een balletje slaan is zo gegeregeld op de naastgelegen golfbaan. Of voor een avondwandeling door het oudste bos van de Haarlemmermeer wat op Wickevoort gelegen is.

4. Uitstapjes  zijn snel gemaakt naar Cruquius, de Groene weelde of Vijfhuizen, of ga op de fiets naar het rustieke Heemstede of het bruisende Haarlem om lekker te lunchen of te winkelen. 

5. Oogst met de kinderen je eigen groentes op het land van de stadsboer. Zo leren ze dichtbij de natuur te zijn en samen oogsten, koken en eten is een fijne beleving.

Dus, hou je van zeer energiezuinig en natuur-inclusief wonen, veel groen en volwassen bomen, alle geuren en kleuren van de seizoenen meemaken, ruimte om te leven en genieten van de omgeving? Wil je samen verantwoordelijkheid nemen voor je omgeving, privacy wanneer je dit wilt, wandelen naar de boerderij van de Wickevoorter stadsboeren om zelf biologische groenten te oogsten of producten te kopen in hun biologische winkeltje? Hou je daarnaast van sporten, wandelen of fietsen, vind je het belangrijk dat je kinderen of kleinkinderen veilig laten buitenspelen? Als dat allemaal zo is, dan hou je van Landgoed Wickevoort.

Kom op woensdag langs op Plexat (bij SEIN. &Wickevoort) bij een van de makelaars (JRS makelaars en Mooijekind Vlleut) voor geheel vrijblijvende informatie. Zij kunnen u ook adviseren over de verkoop van uw huidige woning. Of schrijf je als belangstellende in op de aanbod pagina van deze website.

 

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod