29 mei 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

Denk je aan verhuizen en twijfel je tussen bestaande of nieuwbouw? Lees dan zeker verder. Bij verhuizen zet je namelijk een belangrijke stap voor de toekomst. Vooral als het gaat om duurzaamheid. Zo kan de keuze voor nieuwbouw je veel voordelen opleveren. We zetten hier de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

De nieuwbouwwoningen op landgoed Wickevoort zijn bijvoorbeeld energieneutraal en daarmee financieel gezien erg aantrekkelijk. Bovendien woon je hier ruim, groen en toch vlakbij Hoofddorp, Heemstede, Haarlem en Schiphol met alle (sport-)voorzieningen in de buurt. Maar ook voor wat betreft je hypotheek en onderhoud is het kopen van een nieuwbouwwoning in deze dure tijd echt een overweging waard.

Lage energiekosten
Een toekomst zonder gas daar kun je beter nu al op voorbereid zijn. Alle huizen op landgoed Wickevoort zijn gasloos, voorzien van een moderne bodemwarmtepomp en goed geïsoleerd. Zonnepanelen compenseren het gebouw gebonden energieverbruik zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de energiekosten.  Bovendien draag je met een energieneutrale woning ook bij aan een beter klimaat én een beter milieu.

Aantrekkelijke hypotheekrente
Koop je een energieneutrale nieuwbouwwoning zoals de woningen op Wickevoort, dan kun je bij de meeste hypotheekverstrekkers aanspraak maken op een duurzaamheidskorting. Je kunt dan geld lenen tegen een lagere rente. Een financieel adviseur kan je helpen bij het vinden van de meest geschikte hypotheek.

Onderhoudsvriendelijk en volgens jouw woonwensen
In tegenstelling tot bestaande bouw hoef je je met een nieuwbouwwoning de eerste jaren natuurlijk geen zorgen te maken over het onderhoud. Het gebruik van duurzame en kwalitatieve bouwmaterialen in combinatie met goede isolatie en vakkundige afwerking zorgen voor een onderhoudsvriendelijke woning waar je voorlopig geen omkijken naar hebt.

Duurzaam leven
Niet alleen de woningen op Wickevoort zijn duurzaam ook aan de leefomgeving wordt veel aandacht besteed. Zo leren de Wicekvoorter stadsboeren je kinderen zaaien, oogsten, biggen knuffelen en zoveel meer. En dat inde randstad! Natuurgebied de Groene Weelde ligt aan de overkant van de Spieringweg en zorgt met zijn groene verblijfsplekken voor ontspanning. Dankzij vele sportclubs zoals golf, zeilen, zwemmen,tennis, padel, atletiek, hockey en voetbal is sportieve ontspanning hier altijd dichtbij.


Heb je verhuisplannen en overweeg je het kopen van een energieneutrale nieuwbouwwoning op Wickevoort? Plan dan een afspraak in het informatiecentrum met een van de makelaars ( Joey van JRS of Wendela van Mooijekind & Vleut). Zij vertellen je graag alles over de voordelen van groots en groen wonen, vlakbij Haarlem.


Benieuwd naar wonen op Landgoed Wickevoort? 
Je inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook. Zo blijf als eerste op de hoogte van het meest actuele aanbod.
 

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod