1 juni 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

Er is een neiuwe route aangelegd naar het informatiecentrum van Wickevoort. Dit informatiecentrum  is gesitueerd op Landgoed Wickevoort. Het informatiecentrum is elke woensdag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Voor een bezoek aan het informatiecentrum hoef je geen afspraak in te plannen. Je kan op de bovengenoemde dagen gewoon binnenlopen.

Het nieuwe infocentrum kan je natuurlijk ook gebruiken als startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Ontdek de mooiste plekjes van Landgoed Wickevoort zoals de bosgordel, de manege, de kinderboerderij, de dieren en gewassen van de Wickevoorter Stadsboeren Ada en Martin of de schitterende woningen van de reeds gerealiseerde woonvelden.

Het informatiecentrum van Wickevoort is bereikbaar vanaf de Spieringweg. Ben je met de auto dan is het de tweede (nieuwe) afslag naar links vanaf de provinciale weg (bij het bord met de tekst Wickevoort informatiecentrum en een grote pijl), over het nieuwe Wickevoorter fietspad en dan door de bosgordel. Na de bosgordel bevindt zich direct de parkeerplaats van het informatiecentrum. Op de fiets of met het openbaar vervoer? Vanaf de provinciale weg volg je het nieuwe fietspad/voetpad tot het bord met de pijl naar het informatiecentrum. De ingang van het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen. De bushalte is aan de provinciale weg vlakbij Landgoed Wickevoort.

We willen je aandacht vragen voor de verkeersveiligheid op het terrein van SEIN. Hier gelden de SEIN verkeersregels. Hier wordt stapvoets gereden en voetgangers hebben hier voorrang. Honden mogen hier niet loslopen.

We ontvangen je uiteraard graag in ons infocentrum, maar mocht je geen bezoek willen brengen aan informatiecentrum, maar wel meer informatie willen over de ontwikkelingen op het landgoed, bel dan ons makelaarsteam:

JRS makelaars 023-5 319 540. of Mooijekind & Vleut 023-5 420 244

 

 

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod