22 juni 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

Martin en Ada, broer en zus, boer en boerin organiseren allereli leuke evenementen. Samen zijn ze in Cruquius op Wickevoort een boerderij begonnen waar zowel groenten en fruit, als dieren hun plek vinden.

Er is van alles te beleven bij De Wickevoorter Stadsboeren. Er lopen kippen, varkens, er is een zelfoogsttuin en daarnaast leveren de boeren soms ook groenten aan onder andere De Buurderij. Het is hun wens dat veel mensen een plekje vinden bij ons. Als klant, als vrijwilliger, als cliënt in de dagbesteding, als stagiaire, of gewoon als geïnteresseerde (toevallige) voorbijganger.

Op 14 en 15 juli organiseren ze een boerendiner op de tuin bij de Wickevoorter stadsboeren.Toegankelijk voor iedereen.

Geniet van een maaltijd in de open lucht op het terras op de groentetuin van de stadsboeren. Een geweldige creatieve kok bereidt een driegangenmenu met producten van onze boerderij. In de avondzon, genietend van een drankje en in het goede gezelschap van de andere gasten.

Tussen de gangen door is er een rondleiding over de tuin, zodat je kunt zien en je laten vertellen hoe die heerlijke groenten bij ons groeien. Het diner, incl. de rondleiding en drie drankjes, kost € 49,50 per persoon. Meld je aan via info@dewickevoorterstadsboeren.nl Doen hoor!

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod