23 juni 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

<meta charset="UTF-8">

Een eigen unieke woning ontwerpen aan de rand van het bos

Wonen in het bos, tussen de bomen en in verbinding met de natuur. Dat zijn de kernwaarden van deze vier buitengewone kavels. De beeldbepalende historische bosgordel van Landgoed Wickevoort is op deze locatie uitgegroeid tot een bos met monumentale prachtige bomen. Deze bomen zijn erfgoed en vormen de basis van de kwaliteit van het gebied. De vier vrije kavels bieden de mogelijkheid om een eigen thuis te bouwen in harmonie met de natuur. Hier woon je letterlijk tussen en onder de bomen.

In harmonie met de natuur

Door het gebruik van slimme bouwmethodes kunnen de beschermende bomen onderdeel worden van het ontwerp en beleving van de woningen.

De vier vrije kavels zijn gesitueerd aan de bosgordel ter hoogte van woonveld Erven 3 en hebben een afmeting van circa 450 m2 tot circa 465 m2. De verwachting is dat de verkoop van deze vrije Wil je meer weten over dit speciale en unieke plekje op het landgoed? 

Kom dan naar de open dagen in het informatiecentrum op Landgoed Wickevoort:

Woensdag 21 juni :  16.00 -18.00 uur - bezichtingingen zijn achter de rug (zie foto's)

Woensdag 28 juni : 16.00 - 18.00 uur - schrijf je in voor een bezichtiging via de makelaars of kom spiontaan langs. (infocentrum Wickevoort)

 

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod