30 augustus 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom men op Wickevoort zo fijn woont. De stadsboeren, eigen oogst, eigen eitjes, groene omgeving, deelauto en gereedschap, de manege en kinderboerderij. Sinds een aantal weken is er nog een reden bijgekomen. Cartoon, een bewoonster van Wickevoort, staat nl iedere vrijdagmiddag met haar foodtruck op de laan van Wickevoort.Haar Thaise heerlijkheden verkoopt ze vanuit haar foodtruck. Hoe leuk is het om na de bezichtiging van je toekomstige woning  op de bouwplaats, even langs Cartoon te lopen en heerlijke Thaise gerechten mee te nemen naar huis. Door Cartoon is Wickevoort weer een stukje leuker geworden. Ook staat ze op festivals of doet ze catering aan huis.

Cartoon past helemaal in het dna van Wickevoort. <meta charset="UTF-8">In Wickevoort voel je je namelijk samen verantwoordelijk voor de omgeving. Zo deel je voorzieningen en kun je bijvoorbeeld samen met je buren het groen onderhouden of een buurt barbecue organiseren. Geniet je graag wat meer privé van je woning en de natuur? Landgoed Wickevoort biedt hiervoor ook alle ruimte. In Wickevoort worden je woonwensen werkelijkheid.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Bezoek de bouw

30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats.
Een unieke gelegenheid om de plek te ervaren en al je vragen te stellen.

Van 10:30 tot 12:30 staat de koffie klaar. Zien we je dan?

Ja, ik ben erbij