27 oktober 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

In Cruquius, midden in de nieuwe woonwijk Wickevoort, vindt u de Wickevoorter stadsboeren Een kleinschalige stadsboerderij, waar zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest en met respect voor de omgeving wordt geboerd. In de zelfoogsttuin kunnen klanten zelf hun groenten oogsten of bloemen plukken. Op de tuin bevindt zich ook een boerderijwinkel. Hier kunt u biologische groenten, fruit en andere producten of een krat met groenten kopen.

De visie van de Wickevoorter Stadsboeren (voor meer informatie zie: https://dewickevoorterstadsboeren.nl/) is dat eten met name gezond is als je het laat groeien op een natuurlijke manier. Milieubewustzijn spreekt vanzelf, omdat de boeren uitsluitend op biologische wijze produceren en de producten aanbieden met respect voor de omgeving.  

Om deze gezonde en milieuvriendelijke activiteiten blijvend te realiseren en draaiende te houden zijn vrijwilligers onmisbaar, maar is ook hard geld nodig. Voor dit laatste is de stichting Vrienden van de Wickevoorter Stadsboeren opgericht.

Word vriend van de Wickevoorter Stadsboeren en steun milieu en gezonde voeding!

Doneren? Ga direct naar de website van de vrienden, waar u ook meer over de stichting kunt lezen en doneer via: https://www.vriendendws.nl/direct-doneren/
Wilt u als vrijwilliger bijdragen aan de doelstellingen van de Wickevoorter Stadsboeren? Er is zoveel diversiteit aan klussen dat er bijna altijd wel iets voor je bij zit. Neem dan contact op met stadsboerin Ada : info@dewickevoorterstadsboeren.nl

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod