14 november 2023
Geplaatst door TeamWickevoort

Afgelopen zaterdag is de greedschaploods feestelijk geopend. 

Helemaal in het DNA van Wickevoort is de gereedschaploods geopend. Met bewoners die zich als vrijwilllers voor de gereedschapcommissie hebben opgegeven en ingezet. De cakes zijn gemaakt door Toons thaise bites, zij is woonachtig op Wickevoort en staat ook wekelijks met haar foodtruck. Toen de Wickevoorter stadsboeren hun rijpe bananen in de Wickevoort app zetten werd er al snel besloten dat er bananenbrood gemaakt zou gaan worden. Dat kan Cartoon als de beste. Ook waren er twee professionals die alle vragen over het groen konden beantwoorden. Bram Breedveld van Landlab en Rens de Rooij van het nabij gelegen hoveniersbedrijf de Rooij. Alle vragen van de bewoners hebben zij kunnen beantwoorden en er zijn goede groene tips gegeven. De goodiebags met tuinhandschoenen, zaden, informatie en spellen van hoveniersbedrijf de Rooij vonden gretig aftrek.

In samenwerking met Bram Breedveld is er een digitaal boekje gemaakt over al het groen op Wickevoort. Ook deze hebben we gepromoot. Landgoed Wickevoort wordt zo een nieuwe plek die bewoners verbindt met de natuur en met elkaar

In de gereedschaploods kunnen Wickevoortbewoners gereedschap lenen. Van aanhanger & snoeischaren tot trappen & maaimachines. 

Het delen van gereedschap past helemaal bij groen en duurzaam. In Wickevoort staan daarom, speciaal voor de bewoners van Wickevoort,  een elektrische deelauto en in de toekomst andere elektrische vervoermiddelen.En  staan er op een aantal plekken in Wickevoort pakketten ophaal en wegbreng punten, de zogenaamde “Bring me boxen”.  Naast de bouw van de huizen is er volop ontwikkeling dus op Wickevoort.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod