11 januari 2024
Geplaatst door TeamWickevoort

KBK en Wickevoort nemen afscheid van Ad Langedijk. Ad Langedijk is van professie leidinggevende in de bouw op speciale bouwprojecten. Op landgoed Wickevoort heeft hij jaren meegelopen in het bouwproces van vele woningen.

Wat een prettige, vriendelijke en professionele bouwbegeleider om mee samen te werken is Ad. Hij was altijd op de bouwplaats te vinden, als er bouwafval over Wickevoort waaide ruimde Ad het op. Als er klachten waren over lunchafval van de bouwvakkers ruimde Ad het op. Als er nieuwe informatie over de bouw bekend werd liet Ad het meteen weten. 

Hij was altijd bereikbaar en draaide nergens zijn hand voor om.

Tijdens de opening van het fietspad vertelde hij me dat hij, wegens verschuiving van projecten binnen KBK,  vervangen zou worden. Als zzp-er in de bouw hoort dat erbij zei hij. Geen moment maakte hij zich, met zijn enorme ervaring en netwerk zorgen om een volgende opdracht.

Woensdag 20 december hebben we samen nog een kop koffie gedronken om de afgelopen tijd samen door te nemen. Ad zijn vervanger is Erwin de Wit van KBK. Ik ga snel langs op de bouwplaats om kennis te maken met Erwin en hem aan jullie voor te stellen.

Ad, we zullen je betrokkenheid missen op Wickevoort. 

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Kom naar de Meet & Greet van Woonveld Bos Fase 2!

Kom zaterdag 23 maart 2024 naar de Meet & Greet van 10:30 tot 12:30 uur in het infocentrum van Wickevoort

Stel al je vragen over Woonveld Bos Fase 2 aan het verkoopteam en ervaar het groene en lommerrijke woonveld.

Waar? Infocentrum Wickevoort, Spieringweg (tegenover nr. 720) in Cruquius.
Wanneer? Zaterdag 23 maart van 10:30 tot 12:30

Meer informatie