22 januari 2024
Geplaatst door TeamWickevoort

De toekomstige  bewoners van de medewerkerswoningen van SEIN in nieuwbouwwijk Wickevoort in Cruquius hebben symbolisch de sleutel van hun nieuwe woning gekregen. Samen met vertegenwoordigers van ontwikkelaar AM en opdrachtgever SEIN overhandigde wethouder Jurgen Nobel van Woningbouw op woensdagmiddag 17 januari deze sleutel. 

Wethouder Nobel: ‘Met deze nieuwe woningen zijn er weer extra mensen in onze gemeente die een fijne plek voor zichzelf gevonden hebben. Vroeger regelde KLM als eertse dit ook voor zijn werknemers. Heel mooi dat in deze tijd een werkgever dit voor zijn medewerkers voor elkaar heeft gekregen.’

In totaal gaat het om acht huurstudio’s, speciaal voor de medewerkers van SEIN. De onderdelen van de duurzame woningen zijn in de fabriek in Deventer gemaakt en in één dag geplaatst. Met behulp van zonnepanelen op het dak en warmtepompen zijn deze woningen volledig energieneutraal.

Wickevoort  is een duurzame wijk waarin de bewoners samen de verantwoordelijkheid nemen voor hun omgeving, bijvoorbeeld door het delen van voorzieningen zoals deelauto’s, deelgereedschap en een centrale ‘pakjes hub’ om diverse bezorgdiensten minder kilometers in de wijk te laten rijden. Leuk om daar ook SEIN medewerkers op te mogen verwelkomen. Vanaf 1 mei 2024 zal de eerste bewoner een woonunit in the Special betrekken.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Kom naar de Meet & Greet van Woonveld Bos Fase 2!

Kom zaterdag 23 maart 2024 naar de Meet & Greet van 10:30 tot 12:30 uur in het infocentrum van Wickevoort

Stel al je vragen over Woonveld Bos Fase 2 aan het verkoopteam en ervaar het groene en lommerrijke woonveld.

Waar? Infocentrum Wickevoort, Spieringweg (tegenover nr. 720) in Cruquius.
Wanneer? Zaterdag 23 maart van 10:30 tot 12:30

Meer informatie