22 april 2021
Geplaatst door TeamWickevoort

Wickevoort grenst aan recreatiegebied De Groene Weelde en de Haarlemmermeersche Golfclub. Het is van oudsher een agrarisch gebied met veel groen. Paarden draven rond op de manege bij de Cruquiushoeve en op de kinderboerderij kun je naar hartenlust geitjes aaien en kippen voeren. ’t Is heerlijk wandelen tussen de volgroeide bomen (het oudste bos in Haarlemmermeer!) of ga picknicken in het park. Hou je van het boerenleven? Bezoek dan Hoeve Wickevoort Hier koop je ook lekkere biologische en duurzame producten.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Bezoek de bouw

30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats.
Een unieke gelegenheid om de plek te ervaren en al je vragen te stellen.

Van 10:30 tot 12:30 staat de koffie klaar. Zien we je dan?

Ja, ik ben erbij