Wickevoort wordt een droomlocatie waar je straks heerlijk kunt wonen, werken en recreëren.

De voorbereidingen voor nieuwe start verkopen van de woningen en appartementen op Landgoed Wickevoort zijn in volle gang. De vrijstaande en half vrijstaande bungalows in Boomgaard en de herenhuizen, half vrijstaande en vrijstaande villa’s in Water zijn op dit moment allemaal verkocht. De verkoop van de appartementen in Orangerie is in volle gang. Kijk voor de laatste stand van zaken van de woonvelden op de pagina Aanbod. De verkoop van de appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw start 23 juni 2022. Dit geldt ook voor de vier vrije kavels aan de bosrand. Heel bijzonder: In fase 1 komen ook nog acht kleine appartementen in een zeer duurzaam houten gebouw. De start verkoop start ergens in het 1e half jaar 2022. 

Daarnaast zijn we begonnen met de ontwikkeling van de woonvelden in fase 2. De verwachting is dat de start verkoop van de eerste woningen van fase 2 (Bos en Hagen) in 2022 zal plaats vinden.

Start verkopen woonvelden

De prognose van de start verkoop van de woonvelden in fase 1 is:

Woonveld Orangerie: Verkoop in volle gang
Woonveld Water: Op dit moment zijn alle woningen verkocht
Woonveld Boomgaard: Op dit moment zijn alle woningen verkocht
Woonveld Zuidelijk Poortgebouw: 23 juni 2022
Vrije kavels: Medio 2022
Woonveld Special: 1e halfjaar 2022

Gefaseerde aanpak

De verschillende woonvelden worden gefaseerd gerealiseerd. We starten met fase 1 aan de noordzijde van Wickevoort. Hier liggen de woonvelden Orangerie en Hagen, Boomgaard, Water en Zuidelijk Poortgebouw, Specials (koopwoningen), Aan de bosrand (vrije kavels) en Erven en Poortgebouw (huurwoningen). Hierna komen de woonvelden Bos en Hagen (koop) van fase 2. De woonvelden Tuinen, Laan, Boomtoren (koop), Poortgebouw en Hoofdgebouw (huur) worden als laatst ontwikkeld.

Oplevering woningen

De woningen in de woonvelden van Hagen en Erven fase 1 zijn opgeleverd.

Wat gaan de woningen kosten

Ben je ingeschreven als belangstellende voor Landgoed Wickevoort, dan wordt je via de nieuwsbrieven op de hoogte gesteld van de pre-sales en start verkopen van de woningen en appartementen.

Jouw woning in Wickevoort?

Wil je hier graag wonen of meedenken hoe je hier zou willen wonen? Schrijf je dan in!

Informatiecentrum

Wil je meer weten of een persoonlijk gesprek? Landgoed Wickevoort heeft een nieuw infocentrum geopend! Kijk voor meer informatie op Wickevoort Informatiecentrum