De voorbereidingen voor nieuwe start verkopen van de woningen en appartementen op Landgoed Wickevoort zijn in volle gang. Momenteel zijn de vrijstaande en half vrijstaande bungalows in Boomgaard en de herenhuizen, half vrijstaande en vrijstaande villa’s in Water in verkoop. De verkoop van de appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw, alsmede de vier vrije kavels aan de bosrand, start waarschijnlijk in het najaar van 2021. Heel bijzonder: In fase 1 komen ook acht kleine appartementen in een zeer duurzaam houten gebouw. Wat betreft de Orangerie; De verkoopvoorbereiding van deze appartementen is bijna gereed. De verwachting is dat deze buitengewone appartementen begin dit najaar in verkoop gaan.

Daarnaast zijn we begonnen met de ontwikkeling van de woonvelden in fase 2. De verwachting is dat de start verkoop van de eerste woningen van fase 2 (Bos en Hagen) in 2022 zal plaats vinden.

Start Verkopen woonvelden

De prognose van de start verkoop van de woonvelden in fase 1 is:

Woonveld Orangerie: Begin najaar 2021
Woonveld Water: Verkoop in volle gang
Woonveld Boomgaard: Verkoop in volle gang
Woonveld Zuidelijk Poortgebouw: Pre-sale start medio september 2021

Gefaseerde aanpak

De verschillende woonvelden worden gefaseerd gerealiseerd. We starten met fase 1 aan de noordzijde van Wickevoort. Hier liggen de woonvelden Orangerie en Hagen, Boomgaard, Water en Zuidelijk Poortgebouw, Specials (koopwoningen), Aan de bosrand (vrije kavels) en Erven en Poortgebouw (huurwoningen). Hierna komen de woonvelden Bos en Hagen (koop) van fase 2. De woonvelden Tuinen, Laan, Boomtoren (koop), Poortgebouw en Hoofdgebouw (huur) worden als laatst ontwikkeld.

Oplevering woningen

De prognose voor de oplevering van de eerste woningen van fase 1 (Hagen en Erven) is tweede kwartaal 2021.

Wat gaan de woningen kosten

Ben je ingeschreven als belangstellende voor Landgoed Wickevoort, dan wordt je via de nieuwsbrieven op de hoogte gesteld van de start pre-sales en start verkopen van de woningen en appartementen.

Jouw woning in Wickevoort?

Wil je hier graag wonen of meedenken hoe je hier zou willen wonen? Schrijf je dan in!

Informatiecentrum

Wil je meer weten of een persoonlijk gesprek? Het nieuwe infocentrum op Landgoed Wickevoort Wickevoort een nieuw infocentrum geopend! Binnenlopen kan echter alleen op afspraak! Maak hiervoor een afspraak via het Wickevoort Informatiecentrum