Wickevoort heeft een eigen informatiecentrum. Deze is op Landgoed Wickevoort gesitueerd. Het informatiecentrum is elke woensdag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Voor een bezoek aan het informatiecentrum hoef je geen afspraak in te plannen. Je kan op de bovengenoemde dagen gewoon binnenlopen.

Het infocentrum kan je natuurlijk ook gebruiken als startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Ontdek de mooiste plekjes van Landgoed Wickevoort zoals de bosgordel, de manage, de kinderboerderij, de dieren en gewassen van de Wickevoorter Stadsboeren Ada en Martin of de schitterende woningen van de reeds gerealiseerde woonvelden.

Het infocentrum is bereikbaar vanaf de Spieringweg. Ben je met de auto dan is het de tweede (nieuwe) afslag naar links vanaf de provinciale weg (bij het bord met de tekst Wickevoort informatiecentrum en een grote pijl), over het nieuwe Wickevoorter fietspad en dan door de bosgordel. Na de bosgordel bevindt zich direct de parkeerplaats van het informatiecentrum. Op de fiets of met het openbaar vervoer? Vanaf de provinciale weg volg je het nieuwe fietspad/voetpad tot het bord met de pijl naar het informatiecentrum. De ingang van het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen. De bushalte is aan de provinciale weg vlakbij Landgoed Wickevoort.

We willen je aandacht vragen voor de verkeersveiligheid op het terrein van SEIN. Hier gelden de SEIN verkeersregels. Je dient stapvoets te rijden en voetgangers hebben hier voorrang. Honden mogen hier niet loslopen.

We ontvangen je uiteraard graag in ons infocentrum, maar mocht je geen bezoek willen brengen aan informatiecentrum, maar wel meer informatie willen over de ontwikkelingen op het landgoed, bel dan ons makelaarsteam:

JRS makelaars

Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
telefoon : 023-531 9540
info@jrsmakelaars.nl

of

Mooijekind Vleut makelaars

Raadhuisplein 306a
2132 TZ Hoofddorp
telefoon: 023-303 3484
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod