Wickevoort heeft een eigen informatiecentrum. Dit informatiecentrum is elke woensdag geopend van 13:00 uur tot 16:00 uur. Tijdens de inschrijfperiode van de woonvelden Boomgaard en Water zal het informatiecentrum op meerdere dagen geopend zijn. Je kunt hier terecht voor al je vragen over Wickevoort. Voor een bezoek aan het informatiecentrum dien je via de website een afspraak in te plannen of bel de makelaars.

  1. Registreer je via het aanmeldformulier (heb je al een account, maak dan een afspraak via je persoonlijke account en ga door naar stap 4)
  2. Je ontvangt een e-mail om je registratie te bevestigen
  3. Door je bevestiging kom je in je eigen Wickevoort account
  4. Klik op 'Bezoek informatiecentrum Wickevoort'
  5. Selecteer je gewenste tijd en klik op aanmelden

Daarnaast is het infocentrum het startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Langs deze wandelroute vind je informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden en interessante historische feiten.

Het informatiecentrum is bereikbaar vanaf de Spieringweg (derde afslag naar links vanaf de provinciale weg). De ingang naar Wickevoort en het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen en een infobord. Pak de fiets of neem het openbaar vervoer naar het woongebied. De bushalte is aan de provinciale weg vlakbij Wickevoort. Kom je toch liever met de auto? Parkeren kan naast het infocentrum.

Mocht je geen bezoek willen brengen aan informatiecentrum maar wel meer informatie willen over de ontwikkelingen op het landgoed, bel ons makelaarsteam:

JRS makelaars

Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
telefoon : 023-531 9540
info@jrsmakelaars.nl

of

Mooijekind Vleut makelaars

Raadhuisplein 306a
2132 TZ Hoofddorp
telefoon: 023-303 3484
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl