Wonen op een landgoed

Het lijkt een droom. Maar het is straks realiteit. Het historische Landgoed Wickevoort groeit uit tot een prachtig nieuw woongebied. AM ontwikkelt er aantrekkelijke koop- en huurwoningen én vrije kavels, omgeven door volwassen groen en veel ruimte. De woningen in Hagen en Erven worden binnenkort opgeleverd. De bungalows in Boomgaard en de watervilla’s en herenhuizen in Water zijn allemaal verkocht. De bouw hiervan start in 2022. Woon je liever in een appartement? Dan is wellicht een woning in de Orangerie of het Zuidelijk Poortgebouw iets voor jou. Licht, groot, een eigen parkeergarage, grote buitenruimten en een schitterende gezamenlijke binnentuin. De appartementen in Orangerie zijn nu in verkoop. Voor starters ontwikkelen wij de Special; een heel duurzaam houten woongebouw met 8 kleine appartementen.

Een buitenkans

Wickevoort krijgt een heel gevarieerd en op de natuurlijke omgeving afgestemd beeld. Een bijzonder woongebied waar natuur, duurzaamheid, invloed kunnen uitoefenen op je omgeving, historie en delen van voorzieningen belangrijk vindt. Zo ontstaat er een levendige en vitale wijk waar plek is voor iedereen.

Stand van zaken

Informatie over en de stand van zaken van de woonvelden kun je bekijken via de interactieve kaart óf ga voor de laatste stand van de verkoop naar de pagina Aanbod.