Wonen op een landgoed

Het lijkt een droom. Maar het is straks realiteit. Het historische Landgoed Wickevoort groeit uit tot een prachtig nieuw woongebied. AM ontwikkelt er aantrekkelijke koop- en huurwoningen én vrije kavels, omgeven door volwassen groen en veel ruimte. De woningen in Hagen en Erven zijn reeds opgeleverd. De bungalows in Boomgaard en de watervilla’s en herenhuizen in Water zijn allemaal verkocht. De bouw hiervan start in het 3e kwartaal van 2022. Woon je liever in een appartement? Dan is wellicht een woning in de Orangerie of het Zuidelijk Poortgebouw iets voor jou. Licht, groot, een eigen parkeergarage, grote buitenruimten en een schitterende gezamenlijke binnentuin. De appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw zijn nu in verkoop. Voor starters ontwikkelen wij de Special; een heel duurzaam houten woongebouw met 8 kleine appartementen. De verkoop hiervan start in 2023.

Een buitenkans

Wickevoort krijgt een heel gevarieerd en op de natuurlijke omgeving afgestemd beeld. Een bijzonder woongebied waar natuur, duurzaamheid, invloed kunnen uitoefenen op je omgeving, historie en delen van voorzieningen belangrijk vindt. Zo ontstaat er een levendige en vitale wijk waar plek is voor iedereen.

Stand van zaken

Informatie over en de stand van zaken van de woonvelden kun je bekijken via de interactieve kaart óf ga voor de laatste stand van de verkoop naar de pagina Aanbod.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Bezoek de bouw

30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats.
Een unieke gelegenheid om de plek te ervaren en al je vragen te stellen.

Van 10:30 tot 12:30 staat de koffie klaar. Zien we je dan?

Ja, ik ben erbij