Een eigen unieke woning ontwerpen aan de rand van het bos

Wonen in het bos, tussen de bomen en in verbinding met de natuur. Dat zijn de kernwaarden van deze vier buitengewone kavels. De beeldbepalende historische bosgordel van Landgoed Wickevoort is op deze locatie uitgegroeid tot een bos met monumentale prachtige bomen. Deze bomen zijn erfgoed en vormen de basis van de kwaliteit van het gebied. De vier vrije kavels bieden de mogelijkheid om een eigen thuis te bouwen in harmonie met de natuur. Hier woon je letterlijk tussen en onder de bomen.

In harmonie met de natuur

Door het gebruik van slimme bouwmethodes kunnen de beschermende bomen onderdeel worden van het ontwerp en beleving van de woningen. Sobere architectuur gecombineerd bijvoorbeeld met een verhoogd woonniveau en het gebruik van natuurlijke materialen geven het gevoel in de natuur te wonen.

In Verkoop

De vrije kavels zijn gesitueerd aan de bosgordel ter hoogte van woonveld Erven 3 en hebben een afmeting van circa 450 m2 tot circa 465 m2. De verwachting is dat de verkoop van deze vrije kavels begin 2023 van start gaat. Wil je meer weten over dit speciale en unieke plekje op het landgoed? In het Kavelpaspoort vind je een uitgebreide omschrijving en de “Do’s en Don’ts” van dit plekje. Lijkt het jou interessant om hier je eigen droomplek te creëren? Schrijf je in of neem contact op met JRS makelaars in Haarlem of Mooijekind Vleut in Hoofdorp. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen en de kavels te bezichtigen.