Verscholen wonen tussen hagen

Tussen de hagen kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Hier komen vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, herenhuizen en koetshuizen. Met uitzicht op een groene hagenlaan of onverwachte doorkijkjes naar de omgeving. De tuinen van de woningen in Tussen de hagen zijn bijna allemaal rondom voorzien van hagen. Heel bijzonder is dat je vanuit Woonveld Tussen de hagen niet alleen de ruisende de oude volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar in het woonveld staan ook nog een aantal van de oorspronkelijke oude bomen uit vroegere tijden. Het landschap van het landgoed loopt op die manier door tot in je eigen tuin.

Je parkeert je auto op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

Verspreid over het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de chique vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, de vertrouwde herenhuizen en de compacte koetshuizen. Hieronder een aantal impressies van deze schitterende woningen (wijzigingen zijn nog mogelijk).

 

 

In Verkoop

De verwachting is dat de verkoop van de landhuizen, herenhuizen en koetshuizen in het 4e kwartaal van 2022 start. Heb je belangstelling voor een van de woningen op woonveld Tussen de hagen? Schrijf je in of neem contact op met één van onze verkopende makelaars. Als je je hebt ingeschreven als belangstellende voor dit specifieke woonveld, ontvang je als eerste, via nieuwsbrieven, informatie over de meest recente ontwikkelingen van dit woonveld.