Orangerie

Een Orangerie is van oorsprong een gebouw met een hoop glas en een grote open ruimte waarin 's winters planten staan die in de zomer buiten worden gezet. Dit concept is vertaald in de Orangerie van Wickevoort. Het gebouw oogt luchtig en open. De appartementen in de Orangerie zijn zeer ruim en licht. De grote glazen gevels en de zeer grote buitenruimtes zorgen ervoor dat er een maximale relatie is met buiten. Ook heb je hierdoor een weids en schitterend uitzicht op de zeer groene omgeving en de ringvaart. Het penthouse is rondom voorzien van terrassen. Vanaf het enorme dakterras geniet je van een fantastisch uitzicht over Wickevoort en de omgeving.

De Orangerie is gebouwd in een U-vorm. Hierdoor ontstaat er een prachtig groen binnenhof met subtropische beplanting dat verbonden is met het vele groen rond het gebouw. Veilig parkeren doe je uit het zicht in de eigen ondergrondse parkeergarage. In de parkeergarage heeft elk appartement ook nog een extra aparte berging.

De 26 appartementen worden Energie neutraal uitgevoerd. De Orangerie heeft eigen zonnepanelen op het dak. De appartementen hebben uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, vloerverwarming met een warmtepomp die de 'ouderwetse' cv-ketel vervangt en je appartement in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt, standaard elektrisch bedienbare screens voor de zonbelaste ramen. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar zijn ook goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Alle appartementen zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt het appartement standaard zeer compleet opgeleverd met bijvoorbeeld vloerverwarming met koeling door de gehele woning, verdiepingshoge binnendeuren, betegeling in badkamer tot plafond, luxe sanitair, een hoge stelpost voor de keuken. Wil je je appartement anders indelen of nog luxueuzer afwerken? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst. Bij een aantal appartementen kan je ook kiezen voor een variant indeling met een tweede badkamer en een ruimte voor een inloopkast.

Er is een grote diversiteit aan appartementen;

  • Type Agave, circa 110 m2 tot 120 m2 GO
  • Type Bonsai, circa 120 m2 GO
  • Type Citrus, circa 130 m2 GO
  • Type Dadel, circa 45 m2 GO
  • Penthouse Oleander, circa 190 m2 GO

Alle mogelijkheden van jouw favoriete appartement ontdek je op Mijn Homestudios voor Orangerie.

De verkoopvoorbereiding van deze mooie appartementen is bijna gereed. Vergunning technisch dienen er echter nog wel een aantal zaken geregeld te worden. Hierdoor is het helaas nog niet mogelijk te starten met de verkoop van de appartementen in dit buitengewone en duurzame gebouw. Na de zomervakantie 2021 kunnen we je waarschijnlijk meer vertellen over de status van de vergunning. Als belangstellende zullen wij je middels nieuwsbrieven zo goed mogelijk op de hoogte houden.