Online verkoop start begin oktober 2021

Orangerie

Een Orangerie is van oorsprong een gebouw met een hoop glas en een grote open ruimte waarin 's winters planten staan die in de zomer buiten worden gezet. Dit concept is vertaald in de Orangerie van Wickevoort. Het gebouw oogt luchtig en open. De appartementen in de Orangerie zijn zeer ruim en licht. De grote glazen gevels en de zeer grote buitenruimtes zorgen ervoor dat er een maximale relatie is met buiten. Ook heb je hierdoor een weids en schitterend uitzicht op de zeer groene omgeving en de ringvaart. Het penthouse is rondom voorzien van terrassen. Vanaf het enorme dakterras geniet je van een fantastisch uitzicht over Wickevoort en de omgeving.

De Orangerie is gebouwd in een U-vorm. Hierdoor ontstaat er een prachtig groen binnenhof met subtropische beplanting dat verbonden is met het vele groen rond het gebouw. Veilig parkeren doe je uit het zicht in de eigen ondergrondse parkeergarage. In de parkeergarage heeft elk appartement ook nog een extra aparte berging.

De 26 appartementen worden Energie neutraal uitgevoerd. De Orangerie heeft eigen zonnepanelen op het dak. De appartementen hebben uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, vloerverwarming met een warmtepomp die de 'ouderwetse' cv-ketel vervangt en je appartement in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt, standaard elektrisch bedienbare screens voor de zonbelaste ramen. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar zijn ook goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Alle appartementen zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt het appartement standaard zeer compleet opgeleverd met bijvoorbeeld vloerverwarming met koeling door de gehele woning, verdiepingshoge binnendeuren, betegeling in badkamer tot plafond, luxe sanitair, een hoge stelpost voor de keuken. Wil je je appartement anders indelen of nog luxueuzer afwerken? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst. Bij een aantal appartementen kan je ook kiezen voor een variant indeling met een tweede badkamer en een ruimte voor een inloopkast.

Er is een grote diversiteit aan appartementen. De indicatie van het prijsniveau is als volgt:

Studio Dadel, type D, circa 45 m2 GO;
Van € 315.000 - € 345.000

Appartement Agave, type A1, circa 110 m2 GO;
Van € 605.000 - € 645.000

Appartement Agave, type A2 tot en met A5, circa 120 m2 GO;
Van € 645.000 - € 685.000

Hoekappartement Bonsai, type B1 tot en met B4, circa 120 m2 GO;
Van € 675.000 - € 725.000

Hoekappartement Citrus, type C en C1, circa 130 m2 GO;
Van € 720.000 - € 760.000

Penthouse Oleander, type E1, circa 190 m2 GO;
Van € 1.185.000 - € 1.225.000

De genoemde indicatie VON prijzen van de appartementen zijn exclusief de VON prijzen voor de eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Elk appartement heeft hier één eigen parkeerplaats. De Penthouses (type Oleander) hebben twee eigen parkeerplaatsen.

Alle mogelijkheden van jouw favoriete appartement ontdek je op Mijn Homestudios voor Orangerie.

De verkoopvoorbereiding van deze mooie appartementen is bijna gereed. De online verkoop van de appartementen start begin oktober 2021 (prognose).

Meld je aan als belangstellende voor de Orangerie. We houden je middels nieuwsbrieven zo goed mogelijk op de hoogte.