Orangerie

Een Orangerie is van oorsprong een gebouw met een hoop glas en een grote open ruimte waarin 's winters planten staan die in de zomer buiten worden gezet. Dit concept is vertaald in de Orangerie van Wickevoort. Het gebouw oogt luchtig en open. De appartementen in Orangerie zijn zeer ruim en licht. De grote glazen gevels en de zeer grote buitenruimtes zorgen ervoor dat er een maximale relatie is met buiten. Ook heb je hierdoor een weids en schitterend uitzicht op de zeer groene omgeving en de ringvaart. Het penthouse is rondom voorzien van terrassen. Vanaf het enorme dakterras geniet je van een fantastisch uitzicht over Wickevoort en de omgeving.

De Orangerie is gebouwd in een U-vorm. Hierdoor ontstaat er een prachtig groen binnenhof met subtropische beplanting dat verbonden is met het vele groen rond het gebouw. Veilig parkeren doe je uit het zicht in de eigen ondergrondse parkeergarage. In de parkeergarage heeft elk appartement ook nog een extra aparte berging.

De 26 appartementen worden Energie neutraal uitgevoerd. De Orangerie heeft eigen zonnepanelen op het dak. De appartementen hebben uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, vloerverwarming met een warmtepomp die de 'ouderwetse' cv-ketel vervangt en je appartement in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt, standaard elektrisch bedienbare screens voor de zonbelaste ramen. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar zijn ook goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Alle appartementen zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt het appartement standaard zeer compleet opgeleverd met bijvoorbeeld vloerverwarming met koeling door de gehele woning, verdiepingshoge binnendeuren, betegeling in badkamer tot plafond, luxe sanitair, een hoge stelpost voor de keuken.

Wil je je appartement anders indelen of nog luxueuzer afwerken? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst van Homestudios. Bij Homestudios ontdek je welke unieke mogelijkheden je tot je beschikking hebt om van je nieuwe appartement een thuis te maken. Door persoonlijke keuzes creëer je een omgeving waarin je heerlijk (met je partner of gezin) kunt ontspannen en genieten. Op de website van Mijn Homestudios - Wickevoort Orangerie kun je online woonontwerpen maken voor jouw favoriete bouwnummers, waarmee je snel inzicht krijgt in de mogelijkheden inclusief bijbehorende kosten. Zo kun je een bewuste keuze maken voor het appartement wat het beste bij je past.

Bekijk hier de digitale brochure van de Orangerie.

Wil je een appartement of penthouse kopen in Orangerie? Schrijf je dan hier in!

De verkoop van de appartementen in Orangerie is in volle gang! Wil je de laatste stand van zaken weten? Kijk dan op de pagina Woonveld Orangerie - Wickevoort. Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met een van onze makelaars; JRS Makelaars (023) 53 19 540 of Mooijekind Vleut Makelaars (023) 30 33 484.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod