De Poortgebouwen zijn drie markante herkenningspunten of Iconen op Landgoed Wickevoort. Bij het zien van de Poortgebouwen voel je je direct thuis. Ze bieden toegang naar een bijzonder gebied, Landgoed Wickevoort. Elk Poortgebouw heeft een eigen gezicht en zijn eigen type woning.

Poortgebouwen (huur)

Mooie sociale huurwoningen op Landgoed Wickevoort

Woningcorporatie Eigen Haard is druk met de bouw van sociale huurwoningen op Wickevoort! Ook de bouw van de woningen in ‘Poortgebouw 1’ is  gestart. Dit worden 35 ruime gezinswoningen met een oppervlakte van circa 118 m2 en een kleine privé tuin. De verwachting is dat deze woningen in januari 2022 klaar zijn.  Deze woningen hebben een huurprijs van circa € 752 (mei 2021). De bewoners van Poortgebouw 1 kunnen straks gebruik ook maken van de gemeenschappelijke voorzieningen van het landgoed en al groen op en rond Landgoed Wickevoort.

Alle woningen zijn op de toekomst voorbereid en worden Nul-op-de-Meter. In plaats van energiekosten betaal je een vaste energiebijdrage.

Interesse? Kijk op Woningnet of je met jouw inkomen en gezinsomvang in aanmerking komt voor één van deze woningen en houd de verhuuradvertenties in de gaten! Meer informatie vind je binnenkort ook op www.eigenhaard.nl.

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Bezoek de bouw

30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats.
Een unieke gelegenheid om de plek te ervaren en al je vragen te stellen.

Van 10:30 tot 12:30 staat de koffie klaar. Zien we je dan?

Ja, ik ben erbij