Voorzieningen
Wis hier de filters
Reistijd
  • Lopen
  • Fietsen
  • OV
  • Auto
Wis hier het bereik

Hotspots

Nieuws
Papa’s Beach House

Het best bewaarde geheim van het Haarlemmermeerse Bos. Dit restaurant ligt aan een prachtig meer. Geniet van een drankje aan het strand of probeer een van de vele wereldse gerechten.

21 maart 2024
Lees meer
Nieuws
De Wickevoorter Stadsboeren

In Cruquius, midden in de nieuwe woonwijk Wickevoort, vind je de Wickevoorter stadsboeren Een kleinschalige stadsboerderij, waar zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest en met respect voor de omgeving wordt geboerd.

21 maart 2024
Lees meer
Nieuws
Landgoed Groenendaal

Verscholen tussen de eeuwenoude bomen van het Groenendaalse bos in Heemstede vind je Landgoed Groenendaal. Een restaurant in een prachtig monumentaal koetshuis waar het interieur alles behalve monumentaal aandoet.

21 maart 2024
Lees meer
Nieuws
Pannenkoeken paviljoen

Dit gezellige pannenkoekenhuis ligt aan de rand van de Groene Weelde en is voor families een fijne plek om te dineren. Geniet van een breed assortiment aan pannenkoeken of kies van het diner-menu. Dit alles in een kindvriendelijke omgeving.

21 maart 2024
Lees meer
Nieuws
Haarlemmermeerse Bos

Dit uitgestrekte park is perfect voor zowel ontspanning als activiteit. Met stranden, bossen en diverse recreatieve voorzieningen is het Haarlemmermeerse Bos een heerlijke plek voor een dagje uit.

21 maart 2024
Lees meer
Nieuws
Cruquius Museum

Dit unieke museum, gehuisvest in een voormalig stoomgemaal, biedt een fascinerend inzicht in de strijd tegen het water en de drooglegging van de Haarlemmermeer met behulp van de grootste stoommachine ter wereld.

21 maart 2024
Lees meer