Samen genieten van Landgoed Wickevoort

In Landgoed Wickevoort ervaar je een grenzeloos gevoel van landschap en ontspanning. Het is een gastvrije omgeving die je verleidt om gezamenlijk dingen te gaan doen, zonder hierbij het gevoel te hebben dat je het moet. Je ervaart het leven; de gezelligheid, het avontuur, maar ook de ruimte en de stilte. Niets hoeft, veel kan. Zo zien we Wickevoort. Landgoed Wickevoort wordt een nieuwe plek die bewoners verbindt met de natuur en met elkaar.

Voorzieningen delen

Middelpunt van het nieuwe woongebied is Hoeve Wickevoort. Deze duurzame boerderij neemt een bijzondere plek in op het landgoed. In de boerderijwinkel kun je biologische en duurzame producten kopen, je kunt de boer helpen en er worden feesten of activiteiten georganiseerd. Deel samen met de andere bewoners de Wickevoorter voorzieningen, zoals elektrische deelauto's en gereedschap. Haal je pakketten op uit de gezamenlijke Wickevoorter Pickup Boxen of geniet van prachtige voorzieningen zoals, een kinderboerderij, een manege, kleinschalige horeca én mooie wandel- en fietsroutes Op het landgoed ligt ook zorglocatie Cruquiushoeve van SEIN. Van een aantal voorzieningen van deze zorglocatie kunnen straks alle bewoners uit Wickevoort gebruik van maken. Samen met de eigen parkmanager van Landgoed Wickevoort beheer je, met de andere bewoners van Wickevoort, de eigen faciliteiten van Landgoed Wickevoort én kan je gezamenlijk bepalen welke voorzieningen er nog meer zouden moeten komen.

Duurzaam

In Wickevoort ervaar je bij alles energie. De energie van een nieuw en toekomstgericht woongebied, de energie van dingen ontdekken, maar ook eigen energie opwekken of beheren door bijvoorbeeld Nul op de meter en Energieneutrale woningen.

Klimaatadaptatie

Op Landgoed Wickevoort staat de natuur voorop. Niet alleen wordt zoveel mogelijk het reeds aanwezige volwassen groen behouden en wordt ook heel veel extra groen aangebracht. Ook is er bij het ontwerpen van de woning en het inrichten van de omgeving heel goed gekeken naar natuurinclusiviteit en klimaatadaptie om te zorgen dat je woning en de woonomgeving hitte- en regenbestendig is.

Gemeenschappelijk maar ook privé

In Wickevoort voel je je samen verantwoordelijk voor de omgeving. Zo deel je voorzieningen en kun je bijvoorbeeld samen met je buren het groen onderhouden of een buurt barbecue organiseren. Geniet je graag wat meer privé van je woning en de natuur? Landgoed Wickevoort biedt hiervoor ook alle ruimte. In Wickevoort worden je woonwensen werkelijkheid.

Stand van zaken

In Wickevoort komt een grote veelzijdigheid aan woningtypen. Zowel koop als huur, vrijstaande en half vrijstaande woningen, herenhuizen, appartementen en vrije kavels. Ben je nieuwsgierig! Kijk hier naar de laatste stand van zaken in de ontwikkeling van het landgoed

Interesse in Wickevoort?

Landgoed Wickevoort is voortdurend in beweging. Schrijf je nu in dan ben je altijd als eerste op de hoogte.