Planning

Wickevoort is een droomlocatie waar je heerlijk kunt wonen, werken en recreëren.

Fase 1 Wickevoort

Alle woningen in Fase 1 van Wickevoort zijn verhuurd en verkocht. Het betreft de koopwoningen en -appartementen in de woonvelden Hagen, Boomgaard, Water en de huurwoningen in de woonvelden Special, Poortgebouw, Erven 1, Erven 2 en Erven 3. Momenteel worden de koopwoningen van woonveld Water en Boomgaard opgeleverd. Medio 2024 worden de appartementen in de Orangerie opgeleverd en eind 2024 de appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw. Alle overige woonvelden in Fase 1 zijn bewoond.

Op een hele lommerrijke plek in fase 1, aan de bosgordel van Landgoed Wickevoort, komen nog een aantal heel bijzondere levensloopbestendige woningen. Momenteel is men bezig met de eerste schetsontwerpen. Graag nodigen wij je binnenkort uit om over deze heerlijke, tussen de bomen gelegen, woningen mee te denken. Let op onze nieuwsbrieven met de laatste ontwikkelingen hierover.

Fase 2 Wickevoort

In Fase 2 van Wickevoort bevinden zich de woonvelden Tussen de hagen en Bos. Alle 67 koopwoningen van woonveld Tussen de Hagen zijn in aanbouw. Let op! In de tweede helft van 2024 wordt gestart met de verkoop van 11 houtskeletbouwwoningen. Het bijzondere is dat deze woningen pas bij oplevering worden verkocht. Je kan dus al zien wat je koopt én nog belangrijker: Je kan er direct in wonen na koop en hebt dus geen overbruggingskosten! De oplevering van de woningen in woonveld Tussen de hagen start na de bouwvakantie van 2024. Momenteel zijn de 35 woningen van woonveld Bos fase 2 in verkoop. De 25 woningen van woonveld Bos fase 1 zijn nagenoeg bijna allemaal verkocht. Bijzonder aan woonveld Bos is dat je kavel volledig met beplanting wordt opgeleverd. Bij oplevering van je woning ervaar je echt het wonen in een Bos. Bij aanbod kan je zien welke koopwoningen in Fase 2 van Wickevoort nog beschikbaar zijn. In Fase 2 Wickevoort komen ook nog sociale huurappartementen van Eigen Haard. Deze bevinden zich in het appartementencomplex “Hoofdgebouw”. De verwachting is dat eind van 2024 gestart wordt met de bouw van dit complex.

Fase 3 Wickevoort

Hier komen de woonvelden Lanen 1, Lanen 2 en Lanen 3, het appartementencomplex Boomtoren en woonveld Tuinen. In Lanen 1, 2 en 3 komen kleinere en grotere herenhuizen in een rij met voortuin en achtertuin en eigenzinnige twee onder één kap woningen. De verwachting is dat de woningen van Lanen 1 en 3 in de tweede helft van 2024 in verkoop gaan. De woningen in Lanen 2 gaan naar verwachting in de eerste helft van 2025 in verkoop. In de zeer groene en duurzame Boomtoren komen sociale huurappartementen en sociale huur rijwoningen. Woonveld Tuinen is het sluitstuk van Wickevoort. Een zeer bijzonder en uniek sluitstuk. In woonveld Tuinen kun je je dromen waarmaken. Hier komen namelijk vrije kavels, waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit diverse aansprekende ontwerpen van verschillende architecten, die je ook nog volledig aan je eigen wensen kan aanpassen. En dat in een omgeving met volwassen groen, voorzieningen zoals bijvoorbeeld de boerderij van de Wickevoorter Stadsboeren, kleinschalige horeca, een museum, een winkeltje en een kinderboerderij. De verwachting is dat de start van de verkoop van de kavels in woonveld Tuinen start in 2025.

Stand van zaken woonvelden

Fase 1 Wickevoort
Woonveld Orangerie: Oplevering medio 2024, alle 26 appartementen verkocht
Woonveld Water: Gestart met de oplevering, alle 42 woningen verkocht
Woonveld Boomgaard: Gestart met de oplevering, alle 18 woningen verkocht
Woonveld Zuidelijk Poortgebouw: Oplevering eind 2024, alle 36 appartementen verkocht
Vrije kavels Aan de bosrand: Woningen in ontwikkeling, prognose start verkoop eind 2024/begin 2025
Woonveld Special: Opgeleverd, woningen worden verhuurd aan SEIN medewerkers
Woonveld Erven 1, 2 en 3: Opgeleverd, alle woningen verhuurd
Woonveld Poortgebouw: Opgeleverd, alle woningen verhuurd

Fase 2 Wickevoort
Woonveld Tussen de hagen
Gestart met de bouw, prognose oplevering 2e helft 2024
Woonveld Bos: Gestart met de verkoop, fase 1 bijna geheel verkocht, fase 2 nu in verkoop
Woonveld Hoofdgebouw: sociale huurwoningen, prognose start bouw eind 2024

Kijk op de Aanbod pagina voor de beschikbare koopwoningen

Fase 3 Wickevoort
Woonveld Lanen 1:
In ontwikkeling, prognose start verkoop 2e helft 2024
Woonveld Lanen 2: In ontwikkeling, prognose start verkoop 1e helft 2025
Woonveld Lanen 3: In ontwikkeling, prognose start verkoop 2e helft 2024
Woonveld Boomtoren: Sociale huurwoningen (appartementen en eengezinswoningen), in ontwikkeling
Woonveld Tuinen: Vrije kavels met keuze uit diverse woningontwerpen, prognose start verkoop 2025

Wat gaan de woningen kosten

Ben je ingeschreven als belangstellende voor Landgoed Wickevoort, dan word je via de nieuwsbrieven op de hoogte gesteld van de pre-sales en start verkopen van de woningen en appartementen. Bij de pre-sale vermelden we indicatieprijzen. Bij de start verkoop vermelden wij de definitieve VON prijzen.

Jouw woning in Wickevoort?

Wil je hier graag wonen of meedenken hoe je hier zou willen wonen? Schrijf je dan in!

Informatiecentrum

Wil je meer weten of een persoonlijk gesprek? Landgoed Wickevoort heeft een nieuw infocentrum geopend! Kijk voor meer informatie op Wickevoort Informatiecentrum

terug verder
 • Q1 2022

  Woonveld Special

 • Q3 2022

  Woonveld Water - Start bouw

 • Q3 2022

  Woonveld Boomgaard - Start bouw

 • Q3 2022

  Vrije kavels Aan de bosrand - in verkoop

 • Q4 2022

  Woonveld Orangerie - Start bouw

 • Q4 2022

  Woonveld Tussen de hagen - in verkoop

 • Q4 2023

  Start Woonveld Lanen

terug verder
JRS makelaars Haarlem
JRS makelaars Haarlem
0235319540 haarlem@jrsmakelaars.nl
Mooijekind Vleut Makelaars
Mooijekind Vleut Makelaars
0235420244 nieuwbouw@mooijekindvleut.nl