Woonveld Hoeve Wickevoort

Hoeve Wickevoort neemt een bijzondere plek in op het landgoed. Je kunt er straks niet alleen van alles leren en beleven op het gebied van biologische landbouw, de boerderij vormt ook een perfecte locatie om te vergaderen of te feesten.

Maak kennis met de stadsboeren van Wickevoort

Ada de Graaff-Verzijden en Martin Verzijden zijn de nieuwe stadsboeren van Wickevoort. Broer en zus gaan er voor zorgen dat hun boerderij op Wickevoort een begrip is bij iedereen die geïnteresseerd is in het prachtige landgoed. Ze willen het boeren dicht bij de stad brengen en hopen in het najaar op een eerste oogst.

Duurzame landbouw op Wickevoort

Op wickevoort komt uitsluitend duurzame landbouw. Kleinschalig, biologisch en met respect voor de omgeving. In de boerderijwinkel kun je dan terecht voor lokaal geteelde producten. Verse eieren, eerlijk vlees, biologische groenten en honing zijn slechts een paar voorbeelden uit het assortiment. Laat je verrassen!

Dagbesteding

Wil je de boer een handje helpen? Dat kan altijd. En dat doe je dan misschien wel samen met bewoners en patiënten van de Cruquiushoeve. Zij werken op Hoeve Wickevoort mee aan duurzame landbouwprojecten, verzorgen de boerderijdieren en dragen bij aan de groenvoorziening van het gebied.

Op pad met de boer

Benieuwd hoe een aardappel groeit? Wil je meer weten over de natuur op Wickevoort? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? De Wickevoorter stadsboeren gaan ook activiteiten, workshops en rondleidingen over de plaatselijke flora en fauna organiseren.

Hier lees je nog veel meer over de Wickevoorter stadboeren en kan je met ze in contact komen!