• Blog
  • 21 maart 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

De Wickevoorter Stadsboeren

In Cruquius, midden in de nieuwe woonwijk Wickevoort, vind je de Wickevoorter stadsboeren Een kleinschalige stadsboerderij, waar zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest en met respect voor de omgeving wordt geboerd.

Oogst je eigen groente in de zelfoogsttuin, of pluk een mooi boeket in de pluktuin. Liever niet met de voeten in de klei? Dan biedt de boerderijwinkel uitkomst. Hier vind je biologische groenten, fruit en andere producten.
De visie van de Wickevoorter Stadsboeren? Eten is met name gezond als je het laat groeien op een natuurlijke manier. Milieubewustzijn spreekt vanzelf, omdat de boeren uitsluitend op biologische wijze produceren en de producten aanbieden met respect voor de omgeving.  
Meer weten? Kijk op https://dewickevoorterstadsboeren.nl/

Deel
Gekopieerd!