• Blog
  • 24 februari 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Vrijwilligers van de Wickevoorter stadsboeren

Op de stadsboerderij van Wickevoort wordt gewerkt door zo'n zestig vrijwilligers en Martin en Ada, de professionele tuinders. Gezamenlijk vervullen zij middels hun activiteiten en met hun enthousiasme een verbindende rol tussen de mensen die in en rondom de wijk Wickevoort wonen. Bij de stadsboeren van Wickevoort zijn ze altijd op zoek naar meer vrijwilligers. De vrijwilligers helpen niet alleen op de tuin, maar maken ook  natuurlijke produkten zoals bijvoorbeeld azijn van oostindische kers en de calendula creme. Voor het winterseizoen is er deze gezonde tijmsiroop gemaakt. Ben je verkouden, grieperig of hoest je? Ondersteun dan je weerstand met tijmsiroop. Tijmsiroop helpt uitstekend bij winterse kwaaltjes zoals ontsteking van de luchtwegen. De siroop versterkt de longen, werkt slijmoplossend bij hoest en bronchitis en is makkelijk zelf te maken. Tijm is één van de oudste geneeskruiden die er is.

De siroop is door een ervaren vrijwilliger gemaakt van tijm van de eigen boerderij en vanaf heden te koop in de boerderij winkel op het landgoed van Wickevoort. De winkel is open op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Deel
Gekopieerd!