• Blog
  • 19 maart 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Succesvol NL Doet op Wickevoort en SEIN

NL Doet:

Op zaterdag 16 maart vond NL Doet plaats in heel Nederland, een dag ter ere van vrijwilligerswerk en gemeenschapsbetrokkenheid. In Wickevoort speelden vrijwilligers een onschatbare rol voor de stadsboerderij. Kinderen werden enthousiast betrokken bij het planten van wortelen, waardoor ze de waarde van zelfgekweekte groenten ontdekten. Daarnaast werden er werkzaamheden verricht aan de boerderijwinkel, waar vrijwilligers een nieuw likje verf aanbrachten. De dag eindigde met het delen van een heerlijke groentesoep, gemaakt van verse producten van de boerderij.


SEIN Open Dag:

SEIN organiseerde een open dag waarbij iedereen welkom was om het logeerhuis, gezondheidscentrum, de Koestal en de dagbesteding te verkennen. Het hoofddoel was om potentiële bewoners een inkijkje te geven in hun mogelijke toekomstige woonomgeving. Bewoners van Wickevoort werden aangemoedigd om deel te nemen en meer te leren over hun naburige gemeenschap. Er werden ook workshops aangeboden, en bezoekers konden zich aanmelden als vrijwilliger of werknemer. Initiatieven werden genomen om de band tussen SEIN en Wickevoort te versterken, zoals het verspreiden van een wekelijks blad door cliënten van SEIN en het organiseren van gemeenschapsactiviteiten.

Deel
Gekopieerd!