• Blog
  • 30 april 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Even voorstellen...Bas de Jong

Even voorstellen… Bas de Jong.

Vlak over de brug vanuit Cruquius naar Heemstede is winkelcentrum Heemstede. Met de Binnenweg en Raadhuisstraat en de wekelijkse markt op woensdag die al jaren druk wordt bezocht. Een kennismakingsgesprek met de centrummanager van winkelcentrum Heemstede.

Ik ben Bas de Jong. Al mijn hele leven woonachtig in Heemstede en omgeving en getrouwd. Wij hebben samen twee volwassen kinderen. Hobby's: Sinds mijn jeugd voetbal ik bij HFC, ook bridge ik graag en biljart met vrienden.

Wat houdt de functie centrummanager precies in?

Ik ben eigenlijk in dienst van alle winkeliers/ondernemers aan de Binnenweg en Raadhuisstraat. Totaal zo'n 200 bedrijven. Mijn opdracht is simpel: zorgen dat Winkelcentrum Heemstede aantrekkelijk is én blijft voor onze klanten. Dus ik zorg voor de marketing en promotie, aansprekende evenementen en ben ook het aanspreekpunt voor de ondernemers over allerlei zaken.

Wat maakt winkelcentrum Heemstede zo bijzonder?

De originaliteit en diversiteit van de winkels maken onze winkelstraat echt uniek. En hier staat vaak de ondernemer zelf nog in de winkel. De servicegraad is erg hoog en wat voor de winkelstraat heel belangrijk is, is dat je hier nog normaal kan parkeren. In de buurt van de winkels of zelfs voor de winkels. De combinatie van unieke winkels, bereikbaarheid en betaalbare parkeergelegenheid. Dat maakt de Binnenweg & Raadhuisstraat echt wel bijzonder.

Hoe is het met de leegstand in Heemstede en wat doen jullie om dit tegen te gaan?

Gelukkig valt de leegstand in onze winkelstraat (nog) mee. Door het winkelcentrum voortdurend positief in het nieuws te zetten, proberen we geïnteresseerde ondernemers enthousiast te krijgen om een winkel bij ons te starten.

Deel
Gekopieerd!