• Blog
  • 14 mei 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Wickevoort sport

Wickevoort sport

Gisteravond verzamelden Wickevoort bewoners zich voor de eerste sportles van Wickefit, de sportnaam van Wickevoort. Het weer was prachtig, de avond was zeer geschikt voor een eerste bootcamp. Mascha, toekomstig bewoonster van Wickevoort, is personal trainer en sportdocente in Badhoevedorp en gaf vrijwillig deze eerste les. Dankzij de inzet van de Wickevoort sportcommissie is het sportseizoen nu officieel geopend. Dat sporten verbind is voor iedereen bekend en juist die verbinding zoeken we op Wickevoort.

Je zal er maar (gaan) wonen

De groep verzamelde zich om 20.00 uur en hoe leuk is het om samen met je buren te sporten? Aan de overkant van Wickevoort is natuurgebied de Groene Weelde, een ideale plek om buiten te sporten. Voorlopig is het gratis sporten voor Wickevoorters en de toekomstige bewoners. De lessen worden gedeeld in de speciale Wickevoort app en de sportcontainer is altijd open voor training. De gereedschapcontainer draait volop, de buitenkeuken van de stadsboer is bijna klaar, de biggen kunnen worden geknuffeld en het Wickevoort golftoernooi staat op de planning. Het is echt fijn wonen op Wickevoort.

Groene Weelde

In Vijfhuizen, tegenover landgoed Wickevoort, ligt de Groene Weelde. Dit recreatiegebied met bossen, waterpartijen en brede waterlopen met natuuroevers sluit aan op het Haarlemmermeerse Bos en het grotere recreatiegebied Spaarnwoude Park. In de zomer is de prachtige omgeving van de Groene Weelde een populaire trekpleister voor wandelaars en hondenbezitters en vormt het gebied het decor voor verschillende evenementen en muziekfestivals.

Deel
Gekopieerd!