• Blog
  • 10 juli 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Golfclinic voor Bewoners van Wickevoort: Een Dag van Landschap en Buitenleven

 

Het DNA van Wickevoort draait om drie kernwaarden: Landschap, Buitenleven, en Ongedwongen collectief - een kloppend ecosysteem. In lijn met deze waarden hebben wij een golfclinic georganiseerd voor de bewoners van Wickevoort, waardoor zij een middag vol ontspanning konden beleven.

Een Sportieve Middag

Op een zonnige middag om 15.00 uur verzamelden een groep enthousiaste bewoners en toekomstige bewoners zich bij de caddymaster van de Haarlemmermeersche Golfclub. Onder begeleiding van Sicco, een ervaren golfprofessional, begonnen we met een introductie in het putten. Iedereen kreeg een golfclub en leerde de basisvaardigheden van het golfspel.

Oefenen met de Golfpro

Sicco gaf ons waardevolle tips over hoe je de golfclub het beste kunt vasthouden en de juiste techniek voor het putten. We oefenden een uur lang onder zijn deskundige begeleiding. De deelnemers hadden veel plezier en maakten snel vorderingen, wat zorgde voor een gezellige en leerzame sfeer.

De Bolstra Baan

Na het oefenen hebben we gezamenlijk de Bolstra baan gelopen. Deze baan bood ons de kans om de nieuw geleerde technieken in de praktijk te brengen en te genieten van het prachtige landschap rondom de golfclub. Het was een ontspannen en verbindende ervaring voor alle deelnemers.

Afsluitende Borrel

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel, compleet met hapjes. Dit was een perfect moment voor de bewoners om na te praten over hun ervaringen en elkaar beter te leren kennen. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.

Het Wonen op Wickevoort

Wonen op Wickevoort betekent niet alleen zelf je groenten oogsten, gereedschap, sport en auto's delen. Het biedt ook een vakantiegevoel, waarbij je na een lange werkdag tot laat in de avond op de verlichte golfbaan, met of zonder buren, een balletje kunt slaan. De nabijheid van de golfbaan versterkt het gevoel van landschap en buitenleven dat zo kenmerkend is voor Wickevoort.

Met deze golfclinic hebben we opnieuw de sterke gemeenschap en de unieke levensstijl van Wickevoort benadrukt. We kijken uit naar meer van zulke inspirerende activiteiten die het buitenleven en het gemeenschapsgevoel bevorderen.

Deel
Gekopieerd!