Een eigen unieke woning ontwerpen aan de rand van het bos

Wonen in het bos, tussen de bomen en in verbinding met de natuur. Dat zijn de kernwaarden van deze vier buitengewone kavels. De beeldbepalende historische bosgordel van Landgoed Wickevoort is op deze locatie uitgegroeid tot een bos met monumentale prachtige bomen. Deze bomen zijn erfgoed en vormen de basis van de kwaliteit van het gebied. De vier vrije kavels bieden de mogelijkheid om een eigen thuis te bouwen in harmonie met de natuur. Hier woon je letterlijk tussen en onder de bomen.

In harmonie met de natuur

Door het gebruik van slimme bouwmethodes kunnen de beschermende bomen onderdeel worden van het ontwerp en beleving van de woningen. Sobere architectuur gecombineerd bijvoorbeeld met een verhoogd woonniveau en het gebruik van natuurlijke materialen geven het gevoel in de natuur te wonen.

In verkoop

De vier vrije kavels zijn gesitueerd aan de bosgordel ter hoogte van woonveld Erven 3 en hebben een afmeting van circa 450 m2 tot circa 467 m2. De verkoop is reeds gestart. 

De vastgestelde VON prijs per kavel is:
Kavelnummer 1                     € 480.000,-
Kavelnummer 2                     € 470.000,- 
Kavelnummer 3                     € 485.000,-
Kavelnummer 4                     € 490.000,-

De kavelgrootte in circa m2 is:
Kavelnummer 1                      451 m2
Kavelnummer 2                      451 m2
Kavelnummer 3                      451 m2
Kavelnummer 4                      467 m2
 

Wil je meer weten over dit speciale en unieke plekje op het landgoed? In het Kavelpaspoort en het Stappenplan vind je een uitgebreide omschrijving en de “Do’s en Don’ts” van dit plekje.

Heb je belangstelling? Vul het belangstellendenformulier in. De makelaar neemt dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. en stuur deze naar de makelaar. De makelaar neemt dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met één van onze verkopende makelaars: JRS Makelaars 023-531 9540 of Mooijekind Vleut Makelaars 023-303 3484 voor het maken van een persoonlijke afspraak. Of kom naar het Wickevoort Informatiecentrum voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Het infocentrum is elke woensdagmiddag open van 13:00 uur tot 17:00 uur

Let op: het Wickevoort Informatiecentrum heeft nu een eigen toegang vanaf de Spieringweg.