Wonen in Boomgaard

Het lommerrijke woonveld Boomgaard in Landgoed Wickevoort, is gesitueerd tussen het Zuidelijk Poortgebouw en de Orangerie, langs een mooie boomrijke laan. De schitterende bungalows hebben een tijdloze uitstraling en liggen verscholen tussen bloeiende, vruchtdragende bomen. Bij elke bungalow worden, naast bomen, ook bosschages aangebracht om privacy te creëren. Tezamen vormen de tuinen van de bungalows de Boomgaard van Wickevoort. Naast veel groen zijn er ook voldoende speelplekken voor kinderen. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats, uit het zicht. Auto’s blijven zo uit het straatbeeld.

De woningen in woonveld Boomgaard zijn ruim en licht, hebben zonnig gelegen tuinen, maar ook de verkoeling die bomen ’s zomers met zich meebrengen. In Boomgaard hoor je de vogels kwetteren, de bijen zoemen en ook vlinders zijn hier volop te zien.

In Boomgaard komen 18 woningen, bestaande uit vrijstaande en half-vrijstaande bungalows met oppervlaktes vanaf 159 m². De woningen zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor degenen die zich na het beëindigen van alle werkhectiek willen terugtrekken in deze levendige groene oase.

Buitengewoon wonen op Landgoed Wickevoort

Alle huizen in Boomgaard worden zeer energiezuinig, mede dankzij uitstekende isolatie, vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. Over duurzaamheid gesproken: onlangs is de beheervereniging Landgoed Wickevoort opgericht met een eigen community, een parkbeheerder, elektrische deelauto’s, deelgereedschap en twee centrale punten waar je je postpakketten kunt ophalen of brengen voor retourzendingen. Verder zijn er talrijke andere voorzieningen op het landgoed, zoals Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, kleinschalige horeca, mooie wandel- en fietsroutes en een buurtwinkeltje. In dit winkeltje verkopen de Wickevoorter Stadsboeren hun eigen, op het landgoed verbouwde, biologische producten.

Meer informatie over het project en Wickevoort

Alle woningen zijn verkocht. Kijk op de pagina Aanbod voor de laatste stand van zaken van de verkoop van de woningen in de andere woonvelden van Wickevoort.