Ultiem wonen in het Wickevoorter bos!

Woonveld Bos is een schitterend ingericht bosachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste verborgen plekken op het landgoed.

De privacy die je in een bos ervaart, ervaar je ook in woonveld Bos. Het gehele woonveld, inclusief de eigen kavel is bij oplevering, naast de al reeds aanwezige unieke oude bomen, compleet met heel veel groen ingericht en voorzien van, onder andere, veel nieuwe bomen, struiken, bosschages, bloeiende beplanting en gras.

De auto is verscholen achter middelhoge bosschages, gesitueerd op de eigen kavel of in parkeerhofjes. Door het bos leiden diverse wandelpaden naar het centrale ontmoetingspunt van het gebied, de vroegere klokkentoren van SEIN. In woonveld bos zijn woning en woonomgeving als één eenheid ontworpen.

Woonveld Bos is een zeldzaam unieke woon- en leefervaring, waar er alle ruimte is om te kunnen genieten van jouw woning en de natuurlijke, zeer groene omgeving!

Verspreid in het bos, tussen volgroeide bomen uit vroegere tijden, liggen de lommerrijke vrijstaande en half vrijstaande bosvilla’s, de levensloop bestendige bungalows en de compacte boshuizen. Hieronder een voorlopige impressie van deze schitterende woningen (wijzigingen zijn nog mogelijk).

Vanaf nu in verkoop!

De villa's, bungalows en boshuizen zijn vanaf nu in verkoop!

Bekijk hier het aanbod

Heb je belangstelling voor een van de woningen op deze speciale en lommerrijke plek van het Landgoed? De woningen van fase 2 zijn nu in verkoop! De bouw van fase 1 start in het 3e kwartaal van 2024.
Schrijf je in en geef het bouwnummer van je keuze op of neem contact op met één van onze verkopende makelaars JRS of Mooijekind Vleut.