Wonen op een erf

Ervaar de gezellige sfeer van een brink. De huurwoningen op de Erven, liggen namelijk rondom een centrale binnenplaats, waarbij de voordeur en privétuin gericht zijn op het erf. Ken je de hofjes van vroeger? Hier woon je in een moderne variant daarvan. Vanuit je woonkamer en keuken heb je uitzicht op de binnenplaats. De tuinen kennen geen duidelijke erfafscheiding. Ze lopen aan de buitenkant in elkaar over en gaan op in het groen van de omgeving. Vanaf je veranda of terras heb je hierdoor zicht op het prachtige landschap van Wickevoort.

Het parkeren in de Erven gebeurt buiten het straatbeeld aan de rand of op het erf binnen het hofje. Zodat je volop kunt genieten van de sfeer en het groen rondom je woning. Hier is altijd wel gelegenheid voor een praatje met de buren en spelen de kinderen heerlijk op het eigen erf.

Er komen in de woonvelden Erven zowel vrije sector huurwoningen als sociale huurwoningen.

Vrije sector huurwoningen in woonveld Erven

Huren op Landgoed Wickevoort doe je op Erven 1 en 3. De verhuur is gestart!
De grote hoek- en tussenwoningen van ongeveer 125 m² zijn een ideale thuisbasis voor het hele gezin, of als je lekker ruim wilt wonen. Er zijn woningen met én zonder veranda, en je leeft hier hoe dan ook energiezuinig en duurzaam!

De vijfkamerwoningen van Wickevoort zijn nul-op-de-meter en luxueus afgewerkt.

Van der Linden verhuurt de huurwoningen op Landgoed Wickevoort. Vragen?
Neem vooral contact met hen op:
Van der Linden Vastgoedmanagement
020 5712702
verhuur@vanderlinden.nl

Sociale huurwoningen in woonveld Erven

 

Op het plandeel ‘De Erven 2’ wordt nu een hof van 48 woningen gebouwd. Dit worden ruime gezinswoningen met een gebruiksoppervlakte van circa 85 tot liefst 125 m2. Naar verwachting worden deze eerste 48 sociale huurwoningen in Erven 2 vanaf september 2021 opgeleverd en hebben een huur van circa € 752 (mei 2021). Rond dat moment zal men ook informatie kunnen opvragen en zich kunnen inschrijven. De inschrijving en verhuur van deze sociale huurwoningen vindt plaats via woningnet regio Amsterdam. Algemene informatie over de woningtoewijzing van sociale huurwoningen is hier te vinden.

Alle woningen zijn op de toekomst voorbereid en worden Nul-op-de-Meter. In plaats van energiekosten betaal je een vaste energiebijdrage.

Interesse? Kijk op Woningnet of je met jouw inkomen en gezinsomvang in aanmerking komt voor één van deze woningen en houd de verhuuradvertenties in de gaten! Meer informatie vind je binnenkort ook op www.eigenhaard.nl.

In woonveld Poortgebouw komen ook sociale huurwoningen.

Zie de overzichtskaart woonvelden voor de situering van de huurwoningen in de woonvelden Erven.