Hagen in fase 1 kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Hier staan half vrijstaande landhuizen of herenhuizen in kleine rijen. Met uitzicht op een groene laan, de bosrand of de ringvaart. De woningen in Hagen zijn rondom voorzien van volwassen groen en hagen. Het landschap loopt door in de tuinen en parkeren kan uit het zicht in parkeerhofjes of op eigen erf, omzoomd met hagen. Zo behoudt Hagen een groene en natuurlijke uitstraling en kun je er heerlijk wonen.

De woningen in Hagen zijn zeer energiezuinig uitgevoerd. Nul op de meter woningen of Energie neutrale woningen. Alle woningen hebben zonnepanelen op het dak, een uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, vloerverwarming met warmtepomp. Tevens hebben de woningen een hoog afwerkingsniveau is er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame producten. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar zijn goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Meer informatie over het project en Wickevoort

Alle woningen zijn verkocht. Kijk op de pagina Aanbod voor de laatste stand van zaken van de verkoop van de woningen in de andere woonvelden van Wickevoort.