De Poortgebouwen zijn drie markante herkenningspunten of Iconen op Landgoed Wickevoort. Bij het zien van de Poortgebouwen voel je je direct thuis. Ze bieden toegang naar een bijzonder gebied, Landgoed Wickevoort. Elk Poortgebouw heeft een eigen gezicht en zijn eigen type woning.

Poortgebouw 1

Woningcorporatie Eigen Haard heeft op woonveld Poortgebouw 1 35 mooie sociale huurwoningen gerealiseerd! Het zijn ruime gezinswoningen met een oppervlakte van circa 118 m2 en een kleine privé tuin. 

De bewoners van Poortgebouw 1 kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen van het landgoed en al groen op en rond Landgoed Wickevoort. Alle woningen zijn op de toekomst voorbereid en worden Nul-op-de-Meter. In plaats van energiekosten betaal je een vaste energiebijdrage.

Je kan je inschrijven voor deze huurwoningen via woningnet regio Amsterdam. Interesse? Kijk op Woningnet of je met jouw inkomen en gezinsomvang in aanmerking komt voor één van deze woningen. Meer informatie vind je ook op www.eigenhaard.nl.

Algemene informatie over de woningtoewijzing van sociale huurwoningen is hier te vinden.

In woonveld Erven zijn ook sociale huurwoningen gerealiseerd.