Verscholen wonen tussen hagen

Tussen de hagen kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Hier komen vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, herenhuizen en koetshuizen. Met uitzicht op een groene hagenlaan of onverwachte doorkijkjes naar de omgeving. De tuinen van de woningen in Tussen de hagen zijn bijna allemaal rondom voorzien van hagen. Heel bijzonder is dat je vanuit Woonveld Tussen de hagen niet alleen de ruisende de oude volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar in het woonveld staan ook nog een aantal van de oorspronkelijke oude bomen uit vroegere tijden. Het landschap van het landgoed loopt op die manier door tot in je eigen tuin.

Je parkeert je auto op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

Verspreid over het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de chique vrijstaande en half vrijstaande landhuizen,  de grote herenhuizen en bijzondere koetshuizen. Hieronder een aantal artist impressies van deze schitterende woningen.

Deze schitterende huizen in woonveld Tussen de hagen zijn nu in verkoop. Er zijn nog enkele half vrijstaande landhuizen en grote herenhuizen beschikbaar. Bij Aanbod Woonveld Tussen de hagen is te zien welke woningen nog te koop zijn en kun je je inschrijven voor de woning van je keuze. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze verkopende makelaars.

Let op! Voordeel voor de snelle beslissers. Informatie op te vragen bij de makelaar.