Verscholen wonen tussen hagen

Tussen de hagen kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Hier komen vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, herenhuizen en koetshuizen. Met uitzicht op een groene hagenlaan of onverwachte doorkijkjes naar de omgeving. De tuinen van de woningen in Tussen de hagen zijn bijna allemaal rondom voorzien van hagen. Heel bijzonder is dat je vanuit Woonveld Tussen de hagen niet alleen de ruisende de oude volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar in het woonveld staan ook nog een aantal van de oorspronkelijke oude bomen uit vroegere tijden. Het landschap van het landgoed loopt op die manier door tot in je eigen tuin.

Je parkeert je auto op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

Verspreid over het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de chique vrijstaande en half vrijstaande landhuizen,  de grote herenhuizen en bijzondere koetshuizen. Hieronder een aantal artist impressies van deze schitterende woningen.

DE BOUW IS REEDS GESTART! De verwachte start oplevering is medio 2024. 

Heb je belangstelling? 

Dan is er goed nieuws! In het 3e kwartaal van 2024 komen er nog 11 buitengewone Herenhuizen beschikbaar in woonveld Tussen de hagen. De grootte van de woningen zijn circa 130 m2 GBO. Deze woningen zijn zeer duurzaam gebouwd in houtskeletbouw. Het bijzondere is dat deze woningen als "bestaande" woningen zullen worden verkocht. Dus geen overbruggingskrediet nodig! Je kan er direct wonen en genieten van alles wat Wickevoort te bieden heeft.

Informeer bij de verkopende makelaars naar stand van zaken met betrekking tot de start van de verkoop van deze  bijzonder duurzame houtskeletbouw woningen en maak een afspraak voor een gesprek. De meest recente stand van de verkoop van alle woningen in Wickevoort is te zien op de website bij Aanbod.