Wonen aan de entree van het Landgoed

De Poortgebouwen zijn drie markante herkenningspunten of Iconen op Landgoed Wickevoort. Bij het zien van de Poortgebouwen voel je je direct thuis. Ze bieden toegang naar een bijzonder gebied, Landgoed Wickevoort. Elk Poortgebouw heeft een eigen gezicht en zijn eigen type woning.

Zuidelijk Poortgebouw (koop)

In het Zuidelijk Poortgebouw komen koopappartementen. Het gebouw ligt aan de zuidelijke kant van de ingang in het noordelijke deel van het landgoed behorend tot Fase 1. Het is een statig gebouw met woningen die ruim en licht zijn en een prachtig uitzicht hebben over het omliggende landschap, de weelderige binnentuin en het water van Landgoed Wickevoort. Parkeren gebeurt uit het zicht, in het gebouw op de begane grond, waar zich ook de extra berging van elk appartement bevindt.

De appartementen worden zeer energiezuinig uitgevoerd. Het gebouw heeft zonnepanelen op het dak en uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie. De vloerverwarming met warmtepomp in de appartementen zorgen in de winter voor behaaglijk warm en in de zomer voor heerlijke koelte.

Alle appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt het appartement standaard al zeer compleet opgeleverd met bijvoorbeeld vloerverwarming met koeling door de gehele woning, verdiepingshoge binnendeuren, betegeling in badkamer tot plafond, luxe sanitair, een hoge stelpost voor de keuken. De woningen op de begane grond hebben daarbij een verdiepingshoogte van bijna 3 meter.

Situering

Voor de situering van het Zuidelijk Poortgebouw, zie de interactieve woonveldenkaart.

Meer informatie over het project

Op dit moment zijn alle woningen verkocht. Kijk voor de laatste stand van zaken op de pagina Aanbod