Thuiskomen op Landgoed Wickevoort

Mooi en rustiek wonen in Haarlemmermeer? Dat kan. Landgoed Wickevoort biedt je het beste van twee werelden. Hier geniet je van een lommerrijke omgeving terwijl Haarlem op fietsafstand ligt. Wickevoort is een onontdekte parel. Wonen op een natuurlijke plek met een duurzame boerderij en prachtig volgroeid groen, gelegen in een historische omgeving. En wel zo bijzonder: samen met andere bewoners geef je vorm aan je ideale woonomgeving. Een buitenkans!

Beleef het landgoed

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied. Wickevoort is omgeven door groen en veel ruimte. Hier beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn. Geniet van de prachtige voorzieningen zoals Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, manege, kleinschalige horeca, een buurtwinkeltje én mooie wandel- en fietsroutes. Deel samen met de andere bewoners voorzieningen zoals elektrische deelauto’s en gereedschap. Haal je pakketten op uit de gezamenlijke Wickevoorter Pickup Boxen, maak een afspraak via de Wickevoorter app met je buren of stel een vraag an de Wickevoorter parkbeheerder.

Landgoed Wickevoort heeft namelijk een eigen parkbeheerder, deze ondersteunt jou en de andere bewoners van Wickevoort in het beheren van de eigen faciliteiten van Landgoed Wickevoort én met het gezamenlijk bepalen welke voorzieningen er nog meer zouden moeten komen.

Wonen in Wickevoort.

Heb je altijd al gedroomd van een woning aan de bosrand, in een eigen boomgaard of met een eigen steiger aan het water? In Wickevoort kan het allemaal. Er komen verschillende woonvelden, samen tonen deze woongebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur.

De ontwikkeling van Wickevoort is in volle gang. De Woningen in Hagen en Erven zijn opgeleverd. De bungalows in Boomgaard, alsmede de watervilla's en herenhuizen in Water zijn alle 62 verkocht. Ben je op zoek naar een bijzonder appartement? Deze worden gerealiseerd in de Orangerie, het Zuidelijk Poortgebouw en Woonveld Special op Landgoed Wickevoort.

Nu in verkoop

De villa's, bungalows en boshuizen van Woonveld Bos zijn vanaf nu in verkoop! Bekijk hier het aanbod en schrijf je nu in voor je favoriete bouwnummer(s). Ook zijn er nog enkele appartementen beschikbaar in De Orangerie en het Zuidelijk Poortgebouw. En bij Tussen de Hagen zijn er nog enkele woningen te koop! Bekijk hier het beschikbare aanbod en schrijf je in!

Interesse in Landgoed Wickevoort?

Landgoed Wickevoort is voortdurend in beweging. Wil je wonen op dit bijzondere landgoed. Meld je als belangstellende, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Woningoverzicht

Het DNA van Wickevoort

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hoe kom ik in aanmerking voor een sociale huurwoning op Wickevoort?

    Hoe kom ik aan meer informatie over Wickevoort?

    Hebben toekomstige bewoners invloed op hoe Wickevoort eruit komt te zien?

    Fasering en planning Landgoed Wickevoort

Naar Veelgestelde Vragen

Makelaars

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Kom naar de Meet & Greet van Woonveld Bos Fase 2!

Kom zaterdag 23 maart 2024 naar de Meet & Greet van 10:30 tot 12:30 uur in het infocentrum van Wickevoort

Stel al je vragen over Woonveld Bos Fase 2 aan het verkoopteam en ervaar het groene en lommerrijke woonveld.

Waar? Infocentrum Wickevoort, Spieringweg (tegenover nr. 720) in Cruquius.
Wanneer? Zaterdag 23 maart van 10:30 tot 12:30

Meer informatie